Az hogy alakul az Így jártam anyátokkal eleje? (lent)
Figyelt kérdés
Ted és Robin randiznak pár óra után Ted bevallja neki, hogy szereti. Utána elválnak. Eddig OK, nekem az jött le, hogy vége ennek a "kapcsolatnak". Viszont pár résszel később Lily és Robin szinte a legjobb barátnők, Robin pedig együtt van a többiekkel és Ted is velük van.
Akkor most mi van? :)
2013. szept. 19. 08:29
2/3 anonim válasza:
Ez csak az első rész. Utána Ted még pedálozik egy darabig utána megbeszélik, hogy barátok maradnak. Ha jól emlékszem annál a résznél, mikor Ted esőtáncot jár a tetőn, hogy Robin ne menjen el táborozni Sandy Riversel.
Nézd tovább és figyelj oda.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az elején nem láttam minden részt, ha jól emlékszem az elsőt félig, utána pedig a harmadikat és azóta sorba :(
2013. szept. 20. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!