Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Perks of being a wallflower...

A Perks of being a wallflower című filmnek mi volt a lényege a végén? Nem értettem.

Figyelt kérdés
Honnan derült ki nektek, hogy a nénikéje molesztálta? Meg amikor meglátta a kést miért sötétült el előtte minden, meg amikor verekedtek? Nagyon nagyon tetszett a film. Csak mire felfogtam hogy mi történik már jött az újabb...

2013. szept. 15. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:

A nagynénjés dolog amikor a suliban néztük a filmet csak nekem meg még egy lánynak esett le, mert olvastuk a filmet. Igazából nagyon furcsán beszélt róla, hogy volt egy kis titkuk, stb...

Az elsötétedések szerintem azt jelölnék, hogy elborult az agya, más vette át az uralmat felette, nem volt önmaga. Nem vert volna össze senkit vagy lett volna öngyilkos ha "magánál van"

2013. szept. 15. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
* olvastuk a könyvet :D:D:D
2013. szept. 15. 20:36
 3/4 A kérdező kommentje:
De ha zaklatta akkor miért viselte meg ennyire a halála? És egyeltalán... hogyan zaklatta? mármint fizikailag?
2013. szept. 15. 20:39
 4/4 clodett válasza:

Én ugyan még a könyv elolvasása előtt állok, de azt hiszem megpróbálhatok válaszolni a kérdésedre.

Szexuálisan zaklatta a nénikéje, molesztálta, már ahogy nekem átjött a filmből. Hogy miért volt szomorú? Mert alapvetően Charlie egy olyan karakter, aki mindenki felé szeretettel fordul. Persze ez csak az én gondolkodásom, másnak lehet ez mást jelent.

2013. okt. 1. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!