Nem értettem a Fűrész c. film 1. résznek a végét. Hogy is van ez?
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem igazán értettem meg a végét.. Azt tudom, hogy azt a feladatot kapta az orvosi asszisztens a végén, hogy meg kell ölnie egy nőt és a lányát... DE:
-Azt a lepukkant fürdőszobát is ő tervezte meg, és alakította ki, vagy a "főöldöklő)(bocsi, de nem tudtam másképp fogalmazni.)?
-A végén mintha az eszméletét vesztett orvosasszisztens "levenné az arcát" és elmondja, hogy a kulcs mindvégig a kádban volt, amíg, le nem csúszott a lefolyón. Na az most tényleg az asszisztens, vagy a "főöldöklő"? Ha az asszisztens, akkor miért akarta azt, hogy a fotózó pasas meghaljon? Ha pedig a "főöldöklő" akkor miért volt nála az a kazetta, ami lejátszotta azt, hogy ő is benne van a játékban, illetve a feladatát.
-És aki a végén becsapta az ajtót, az volt az a pasas, aki a kórházban feküdt??(amikor az orvos tartott előadást gondolom a kezdőorvosjelölteknek.)
Komolyan a vége valahogy nem áll össze, de addig nem akarom megnézni a többi részét, amíg nem világos. Elnézést ha hülye a kérdés, és mások szemében egyértelmű volt, én ezek szerint nehéz felfogású vagyok.. sajnálom... az értékelhető válaszokat előre is köszönöm :) és bocsi, ha hosszú lett
Az a csávó aki leszedte az álarcát a gyilkos.
Szereti figyelni, hogy szenvednek az áldozatai, ezért "öltözött be" hullának, mert így nyugodtan nézhette őket, és nm tűnt fel. Azért csinálja az egészet, mert rákos, és már nincs sok hátra neki, és asszem az a Gordon orvos mondta el ezt neki.
A másik férfi, akit az elején a gyilkosnak lehet nézni ugyanúgy áldozat, és csak akkor kapja meg az ellenszert a mérgret, ami a vérében van, ha elvégzi ezt a munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!