Csak nekem nem tetszett a Gyűrűk Ura?
Én az elsőnek kb. az első fél óráját bírtam. A könyvbe inkább bele sem kezdtem (pedig imádok amúgy olvasni!).
Szóval nekem sem tetszett, értelmetlen zagyvaságnak tartom.
Most ezt úgy írod, mintha csak ez a két dolog létezne...
SOSEM nézek Barátok köztöt, és semmit sem a TV-ben.
DVD-ket nézek, komoly filmeket is: drámát, történelmit, mindenfélét. Persze könnyebbeket is.
Ez nem tetszett.
Talán nem kéne ez alapján ítélkezni, nem?
En szeretem, eloszor a filmet lattam, mar legalabb 7szer mindet + egyszer a bovitett verziot, amit nem szoktak TVben leadni. Tavaly a konyvet is kiolvastam, ami megjobban tetszett mivel reszletesebb es gyonyoruen leir mindent. En szeretem, mert engem elvarazsol a vilaga, kulonosen nem tudok kedvenc szereplot kiemelni, de ez igy van jol, azt szeretem benne, amit en nyertem ettol a filmtol, nekem sokat segitett, es mindig is egyik kedvencem lesz.
Azert mert neked nem adott semmit, vagy nem latsz benne semmit attol meg nem kell lenezni a tobbieket miatta. Ahogy irtak: Nem vagyunk egyformak, es en azt mondom , hala Istennek, hogy nem. Szerintem a te kedvenceidet is sokan utaljak a vilagon, es az ismerosi korodben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!