Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak nekem nem tetszett a...

Csak nekem nem tetszett a Gyűrűk Ura?

Figyelt kérdés
Eddig (csak) az első 2 részt láttam, de nagyon unalmasnak tartottam, csak harc-futás-alvás van benne, én nagyon untam, de lehet hogy csak azért mert egy dvd 3 órás, lehet hogy csak azért tűnt ilyen nagyon uncsinak mert ilyen nagyon hosszú, ezzel csak én vagyok így?

2013. szept. 14. 18:11
 1/10 anonim válasza:
Nyugi, csajommal pont így vagyunk:)
2013. szept. 14. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

Én az elsőnek kb. az első fél óráját bírtam. A könyvbe inkább bele sem kezdtem (pedig imádok amúgy olvasni!).

Szóval nekem sem tetszett, értelmetlen zagyvaságnak tartom.

2013. szept. 14. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Én is nagyon untam. A felépített világ valami zseniálisan sokszínű és kreatív, de a film semmi feszültséget nem tud teremteni. A karakterek túl szürkék voltak számomra (kivéve a törp, őt nagyon bírtam), a történet kiszámítható, és nagyon unalmas. Nem értem azt a hatalmas kultuszt ami körbelengi.
2013. szept. 14. 18:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Tényleg semmi izgalmas nincs benne, alig vártam, hogy vége legyen a 2. dvd-nek nem is biztos, hogy megnézem a 3.-at, de akkor ezért miért vannak annyira oda az osztálytársaim??? Én csak Frodót bírom, de őt sem nagyon, csak ha kell valakit mondani, de tényleg, akkor ezt miért bírják annyira???
2013. szept. 14. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nem egyformák, semmi baj sincs azzal, ha nem ugyanazt szereted, amit a tömeg.
2013. szept. 14. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Hát egy Bartátok közt epizódnál lényegesen több odafigyelést igényel.
2013. szept. 14. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

Most ezt úgy írod, mintha csak ez a két dolog létezne...

SOSEM nézek Barátok köztöt, és semmit sem a TV-ben.

DVD-ket nézek, komoly filmeket is: drámát, történelmit, mindenfélét. Persze könnyebbeket is.

Ez nem tetszett.

Talán nem kéne ez alapján ítélkezni, nem?

2013. szept. 14. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Nos,ez egy GyU-fan hozzászólása,tehát elég szubjektív leszek.Én elolvastam a könyvet,nagyon tetszett,utána megnéztem a filmet.Őszintén:Csalódás volt.Ha csak a filmet látják,akkor természetes,ha elkönyvelik sokan kamaszbutító hülyeségnek,pedig nem az.A társadalomkritikai része nem kapott elég hangsúlyt,az elgondolkodtató részeknél csak a látványos csatajelenetek maradtak meg.Csak a könyvet szeretem belőle,de azt nagyon.
2013. szept. 15. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:

En szeretem, eloszor a filmet lattam, mar legalabb 7szer mindet + egyszer a bovitett verziot, amit nem szoktak TVben leadni. Tavaly a konyvet is kiolvastam, ami megjobban tetszett mivel reszletesebb es gyonyoruen leir mindent. En szeretem, mert engem elvarazsol a vilaga, kulonosen nem tudok kedvenc szereplot kiemelni, de ez igy van jol, azt szeretem benne, amit en nyertem ettol a filmtol, nekem sokat segitett, es mindig is egyik kedvencem lesz.

Azert mert neked nem adott semmit, vagy nem latsz benne semmit attol meg nem kell lenezni a tobbieket miatta. Ahogy irtak: Nem vagyunk egyformak, es en azt mondom , hala Istennek, hogy nem. Szerintem a te kedvenceidet is sokan utaljak a vilagon, es az ismerosi korodben is.

2013. szept. 15. 12:48
 10/10 anonim válasza:
A legjobb film és hozzáértő emberek 11 Oscar díjat adtak neki. Ha nem teszik nem vagy ember!
2013. dec. 11. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!