Nektek hogy tetszett a Hair című film?
nekem nagyon bejött, mondhatni, hogy kedvenc filmjeim közé tartozik, igaz h nagyon régi de még mindig ütős.
meg persze Berger, utánozhatatlan figura, sármos , még a hosszú haj ellenére is jól néz ki. szeretem ezt a filmet és kár hogy manapság nem csinálnak ilyeneket.
Imádom.
Először nem tetszett. gondoltam mit énekelgetnek ennyit már. Aztán a vége az annyira kárpótolt. A végétől szerettem meg. Mikor már másodszora néztem meg még jobban tetszett. Az egész. Imádom.
Ezt a filmet végig kell nézni, nem lehet megítélni 10 perc után az egészet kell a mondanivalója végett. Csodálatos film.
Őszinte leszek.
Mikor "hippi lettem" (volt egy időszak mikor megváltozott a gondolkodási módom, és azt hittem tökre hippi vagyok) akkor láttam először a filmet. Azt gondoltam egy szar. Ilyenek a hippik? Ezek disznók, ez valami vicc.
Aztán mikor utánanéztem jobban a film hátterének, meg hogy azok az emberek miért olyanok amilyenek, akkor megértettem, hogy mi miért van. Imádom a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!