Hány Bud Spencer és/vagy Terence Hill filmetek van?
Együtt,amiben 2en vannak tehát B.S.+T.H.,olyan amelyikben külön kölön vannak,tehát:T.H. vagy B.S.
Összesen hány darab?És a sorozatok részeit kölön számolva:).
Nekem összes megvan 5-6 kivételével és összeset láttam is :D
Banános Joe-t, Bombajó bokszolót, Bunyó karácsonyigot meg a Bűnvadászokat láttam mind vayg 10-15-ször. Imádom :D
Köszönöm a válaszokat.Az elsőnek:Hogy érted hogy 5-6 kivételével?Gondolom ezt csak a közös filmjeikre érted,mert van film ami Mo-n még egyszer se volt bemutatva.Nekem,a kérdésem alapján:113film van meg(de es persze a 8 részes sorozatnál 8nak számít.:)
A 2dik válaszolónak is köszönöm a választ,arra voltam kiváncsi hinek mennyi van és hogy vélekedik róluk,és így végülis hasznos volt a válasz:)Amúgy ezek szernt tetszik,hisz az az egy film kellett,csak a többi nem mert hasonló az összes.De amugy annyit fűznék hozzá hogy ha így vesszük,akkor valamelyest igaz valamelyest nem.Egy alap,mindig ugyan az marad.De pl a Big Ma-ban nyomoz Bud spencer,a másik filmben meg nemtudom én,pl taxizik.De megértettem az álláspontodat.Sziasztok!
kettes válaszadónak üzenem hogy hülyeséget beszél nem készültek egy kaptafára.
egyébként nekem 100 filmem van meg tőlük nagyon szeretem a szinészeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!