Miért szeretjük annyira Bud Spencer és Terence Hill közös filmeit?
Talán azért, mert többnyire megvan bennük minden amit egy "mai" filmben láthatunk, csak annyi különbséggel, hogy az erőszakos jelenetek is viccesek és nem csöpögnek a vértől.
Egyébként sajnos nem osztozom a véleményedben, mert ugyan régen én is nagyon szerettem a filmjeiket, és most is megnézem, ha nincs más dolgom, de már közel sem vagyok oda annyira értük. Valahogy elveszítették a varázsukat (lehet hogy csak a számomra).
De nemcsak ők,a negatív karakterek is szinte mindig ugyanazok a filmjeikben és rajtuk legalább olyan jó nevetni.
Én a mai napig szakadok,amikor a kincs ami nincs-ben a bőrös bu-zinak öltözött kalózcsapat előkerül.
Szerintem a rendező nem volt tisztában vele,hogy melyik szubkultúra viseli ezeket a ruhákat,csak hogy vagány fekete bőr:D.
Mert jók.
Mert ma már nincsenek ilyen karakterek.
Mert ma már nincsenek ilyen színészek.
Mert ma már nincs igény ilyesmire.
Mert ma már a humor a fingós-hányós "poénok" szintjén van.
Mert ma már a verekedés ultrabrutális vértől csöpögő valami.
Mert csak.
Nálam a mai napig nyerők ezek a filmek.Vicces westernek,és rendőrös filmek,nagyszerű történetek,és karakterek.
Megvan az összes filmjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!