Melyik volt a legjobb film, amit láttatok? Miért az volt a legjobb?
Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 18:55
1/6 anonim válasza:
A Blues Brothers-t még gyerekkoromban láttam először, és imádtam. Nagyon sokáig kellett keresgélnem, hogy újra láthassam, és átélhessem azt a nagyszerű élményt, amit kis koromban is, így az elvárásaim igen nagyra kerekedtek, mire megtaláltam a filmet. De nem csalódtam, hatalmas film még most is, és a kedvencem. :)
3/6 anonim válasza:
Az én személyes kedvencem a Vesztesek Bosszúja ( The Losers) Nem csak jó vígjáték, de fantasztikus akciófilm is, nem is beszélve a remek színészekről és a történet sajátosságáról ;)
4/6 anonim válasza:
Gattaca Jude Low-val,remélem jól írtam a nevét
5/6 anonim válasza:
Egyébként már részben kifejtettem miért a Patyomkin páncélos az egyik de talán a leginkább kedvenc filmem, bár tőled nem is várhatom el, hogy megértsd.
A kérdés relatív nehéz, de talán
EU --> Patyomkin páncélos
AS --> Tokiói történet
US --> Mechanikus narancs
Ha orosz kivételével EU akkor esetleg Madame de.. bár ez nehéz
Ha Kubrick nem vehető amcsinak akkor talán Aranyláz.
6/6 anonim válasza:
Juhúúú, neked is a Patyomkin a kedvenced? EZAZZZZZ
EISENSTEIN A KIRÁLY!
wáháááááá
Nincs is nagyobb film, yupppíííííí!!!444négynégy
Osváth Zoltán voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!