Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A "Fűrész" című film ugye...

A "Fűrész" című film ugye csak kitaláció?

Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem a történetén.

2013. szept. 8. 17:27
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Na ilyen nyugtatásra vártam! Ezaz köszönöm
2013. szept. 8. 18:43
 22/26 anonim ***** válasza:
92%

Vicces fiúka lehetsz, csak kár, hogy fake.

Nem vagy te 11 éves. Egy 16-17 körüli hülyegyerek vagy, aki nem tud mit kezdeni magával és próbál vicces lenni, de rohadtul nem az.

2013. szept. 8. 18:43
 23/26 A kérdező kommentje:
11 vagyok és tényleg megijedtem...hangsúlyozom lány is! Nem muszáj elhinni nekem 8 de az eddigi normális válaszolóknak köszönöm a választ és bocs ha hülye a kérdés. Nem olvasok többet ilyet... Utolsó válaszoló ezt benézted
2013. szept. 8. 18:47
 24/26 anonim ***** válasza:
Akkor a 731-es egység működése után ne nagyon olvass meg Mengeléék partizása után se bár az amcsi sterilizációs eugenikai program Lynchburg zászlóshajójávalos történetről se olvass akkor. Sőt ennyi évesen inkább Repüljön az osztály meg a Két lotti is velük A legyek urához.
2013. szept. 8. 23:54
 25/26 anonim ***** válasza:
Osváth, csitulj!
2013. szept. 9. 01:27
 26/26 anonim válasza:

A film nem valós történet alapján készült!

Bár attól, ha valaki elszeretne játszani a "fűrészt" meg ki tudna találni ilyet valóságban is

Sőt droggal el is kabíthat és utána nem fogsz emlékezni, hogy odavittek! De ilyeneken már 20on fölül nem gondolkozol remélem

Én 9 évesen a kedvencek temetője filmre hittem, hogy valós

2021. nov. 1. 03:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!