A "Fűrész" című film ugye csak kitaláció?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem a történetén.2013. szept. 8. 17:27
11/26 A kérdező kommentje:
Fiatal vagyok. A film pedig arról szól, hogy emberrablás és nem tudják ki az ember...
2013. szept. 8. 17:51
12/26 anonim válasza:
Mondom, hogy persze. Bármikor elrabolhatnak és azt tehetnek veled, amit csak akarnak.
13/26 A kérdező kommentje:
De csak sima emberek?
2013. szept. 8. 17:51
14/26 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de 6 éves kérdéseket írsz. Tényleg nem akarlak megbántani, de ezt csinálod...
15/26 anonim válasza:
Mármint olyan gondolkodással, mint egy 6 éves. :(
16/26 A kérdező kommentje:
Ez ennyire hülye kérdés? Megnyugodhatok hogy ilyen nem létezik? Nem hiszitek el 11 vagyok, de vannak mostanában ilyen hülyeségeim és rögtön megijedek mindentől
2013. szept. 8. 17:56
17/26 A kérdező kommentje:
Tényleg agyilag zokni vagyok
2013. szept. 8. 17:56
18/26 anonim válasza:
18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Megnézted, fosol. Nem a film hibája.
19/26 A kérdező kommentje:
Nem néztem meg... Csak elolvastam a tartalmát. Persz ezek után a lószart fogom megnezni!!!!
2013. szept. 8. 18:37
20/26 anonim válasza:
kérdezo semmi alapja de valaki elottem írta hogy bárki csinálhat bármit emberrel stb... a film nem tortént meg!!! egyébként én is 12 évesen néztem meg mind a 6 részét de kicsit idosebben már nem igazán vonzanak ezek a hulyeségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!