Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto szerintetek erősebb...

Naruto szerintetek erősebb most, hogy a kyuubival teljesen "összhangban" van, mint bármelyik ellenfele, mint sasuke, vagy tobi, vagy kabutoék?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam,hogy eddig is látni lehetett a shippuuden során,hogy narutoban annyi erő volt,hogy nem nagyon volt aki megállítsa ,pl amikor még a kyuubi chakráját nem tudta irányítani akkor orochimaruval közel végzett,meg azt a hármas alvilági kapu falat is áttörte a bijuu bombája ,vagy pl amikor a kyuubi csak "pár cseppet" adott a chakrájából narutonak amikor sasukével harcolt amikor elment konohaból.

Avagy mostanában pl miután tudta használni a kyuubi chakráját (azt is csak felületes mennyiségben) akkor minimális idő után már volt olyan erős mint bee és a hachibi ,viszont ők már teljes összhangban vannak.

a tegnapi (329.) részben pedig az első teljes összhangú átalakulás során naruto már teljes könnyedséggel elbánt a 6 jinchuirikivel ,akik szintén teljes öszhangban voltak ,a 6 összesített bijuu bombát is könnyedén hatástalanította az ő egyetlen bombájával,míg bee és a hachibi full öszhang tökéletes átalakulással 1 jinchuirikivel alig bírt.

Szerintetek jelenleg van erősebb narutonál?

Mert azért Itachiék egyenként alig bírták a bijuu-kat elfogni,vagy Sasuke és a 3 társa is közel meghalt csak a Hachibi ellen,csak ott végül sasuke éppenhogy használni tudta az amaterasut

2013. szept. 7. 14:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ami teszem hozzá, sokkal erősebb, mint a többi közül akármelyik, de ha mind egyszerre támadná, sztem akkor se mennének ellene semmire. Mivel ahogy meglehet figyelni nem lineráisan növekszik a bijuuk ereje, tehát nem az van,h pl az 1farkú ereje: x, a 2farkúé: 2x ... 9farkúé: 9x, hanem a 8 és 9farkú sokkal erősebb, tehát ha "x" az erejük egysége, akk a 8farkú kb 10x, a 9farkú 13x, a készített 10farkú meg vagy 60 :D
2013. szept. 9. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:
A Shukakut azért nem használta Tobi a a harcban mert az a leggyengébb démon, és a rinnengannak csak 6 külső útja lehetséges maximum. Spoiler: Jó nézni Tobit a mangában ahogy az egykori mesterével harcol.
2013. szept. 10. 20:24
 13/15 A kérdező kommentje:
én a shippuudenben tobit nézném végre ahogy harcol,nem feltámasztott emberek/jinchuirikik által,hanem hogy ő harcol:)
2013. szept. 10. 20:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Legutóbbi anime részben Tobi visszazárta a bijuukat a Gedo Mazoba, szal most egyedül maradt a harctéren. Szal ha emlékezetem nem csal, most fog visszatérni a helyszín Madara és az 5 kagéhez, aztán vissza Tobihoz, akinek a maszk elhaggya az arcát és kiderül,h ki ő (ami engem a manga azon fejezetében eléggé felbaszott).
2013. szept. 10. 20:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem akkor Gai az 5. kaput nyitotta ki és simán verte Kisame-t, szóval, ha a 8. kaput nyitná ki szerintem bárkit képes lenne legyőzni, igaz az az életébe kerülne. Én őt raknám az első helyre.
2013. dec. 4. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!