Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto szerintetek erősebb...

Naruto szerintetek erősebb most, hogy a kyuubival teljesen "összhangban" van, mint bármelyik ellenfele, mint sasuke, vagy tobi, vagy kabutoék?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam,hogy eddig is látni lehetett a shippuuden során,hogy narutoban annyi erő volt,hogy nem nagyon volt aki megállítsa ,pl amikor még a kyuubi chakráját nem tudta irányítani akkor orochimaruval közel végzett,meg azt a hármas alvilági kapu falat is áttörte a bijuu bombája ,vagy pl amikor a kyuubi csak "pár cseppet" adott a chakrájából narutonak amikor sasukével harcolt amikor elment konohaból.

Avagy mostanában pl miután tudta használni a kyuubi chakráját (azt is csak felületes mennyiségben) akkor minimális idő után már volt olyan erős mint bee és a hachibi ,viszont ők már teljes összhangban vannak.

a tegnapi (329.) részben pedig az első teljes összhangú átalakulás során naruto már teljes könnyedséggel elbánt a 6 jinchuirikivel ,akik szintén teljes öszhangban voltak ,a 6 összesített bijuu bombát is könnyedén hatástalanította az ő egyetlen bombájával,míg bee és a hachibi full öszhang tökéletes átalakulással 1 jinchuirikivel alig bírt.

Szerintetek jelenleg van erősebb narutonál?

Mert azért Itachiék egyenként alig bírták a bijuu-kat elfogni,vagy Sasuke és a 3 társa is közel meghalt csak a Hachibi ellen,csak ott végül sasuke éppenhogy használni tudta az amaterasut

2013. szept. 7. 14:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Az erős túlzás,h közel végzet Orochimaruval, a többi bijuu támadását is "csak" hárította, de mivel a 9 démon közül a Kyuubi a legerősebb, így igen, tényleg erős lett Naruto, de sztem ezzel nem lövök le nagy poént,hha elmondom,h Tobi erősebb. A legújabb manga fejezetben erősebb lett Naruto, mint az eddigi részekben, de ebben nagyon nagy szerepe van a Kyuubinak.

Kabuto erősnek erős, de a top10-be semmiképp sem kerülne be. Ő inkább megszédült a hatalomtól, amit az utóbbi időben hirtelen megszerzett, de ezt majd nemsoká meglátod az animében h miért.

Sasuke eddig kb semmit se mutatott a mangában sem, kíváncsi vagyok,h mivel fog előrukkolni, mert Naruto szinte végigharcolta a háborút és még így is nagyobb dolgokat tesz, mint Sasuke.

Azt azért nem mondanám,h Itachiék alig bírták elfogni a bijuukat/jinchurikiket. Deidara simán elfogta Gaarát, bár igaz,h ott nem harcolhatott teljes erőbedobással. A 2farkú sem tűnt úgy,h komolyabb erőfeszítést okozott volna a Kakuzu-Hidan párosnak. A 3farkút is Deidara fogta el sérülések nélkül. A 4farkút Kisame, ő sem tűnt megviseltnek. A többit meg nem mutatták, csak Utakatát de az filler volt. Ezek azért furák, mert a mostani részekben nagyon durvának tűntek és közben Deidara fogott el minimum 2-t... jó ő se volt gyenge, de a top-ba nem került volna be. KillerBee meg a Hachibi ők már más tészta, sztem a bijuuk ereje exponenciálisan növekszik, tehát hatalmas különbség van az erejük között, legalább is a Hachibi sokkal erősebb, mint a többi, de a Kyuubi meg sokkal erősebb, mint a Hachibi.

Szerintem a jelenlegi legerősebbek szereplő (élő+Edo Tensei) karakterek: !!!!!!FIGYELEM ITT SPOILER LESZ!!!!!!!

Naruto

Madara

Tobi

Hashirama

Tobirama

Sarutobi

Minato

és Gai ha kinyitná mind a 8 kaput

2013. szept. 7. 16:50
 2/15 A kérdező kommentje:

Szerintem Minato bőven erősebb mint Sarutobi Hashimara,Tobimara .

Mert ugyebár elvileg az ereje a sebességén és a teleportációs jutsun alapult.

Mert ugyebár ahogy Bee testvére elmondta hogy nem él és nem is élt Minaton kívül rajta gyorsabb ninja,és azért a visszaemlékezésbe minato nevetve kijátszotta és a "Második leggyorsabb ninja" se tudta szemmel követni.

Szerintem az első háromban bőven megállná a helyét hiszen egy Sasukénél,sőt akár Madaránál is erősebb lehet ,és Narutoval is akár egy erős lehet.

Hiszen egy csatatéren bárhol teremhet mert a spec. kunai számától függ illetve hogy a teleport pecsétjét hova helyezi el,és hiába az eternal mangekyou sharingan Madarának(Sasukenál is)és a rinnegan ,ha nincs ideje az ellenfélnek mert Minato mint látni lehetett alapból olyan gyors mint amikor feltűnik,csak a teleport segítségével váratlan is,és hiába a szemjutsu ha egy teleport segítségével mögé kerül és az előtt kiüti mielőtt megfordulna egy tsukuyomira.

Szerintem Naruto , Madara/Minato,Tobi.

2013. szept. 7. 21:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet egyértelműen eldönteni. Hashirama anno verte Madarát és őket tartották a legerősebb shinobiknak (persze Rikudo után). Madara háziállatként kezelte a Kyuubit, de Hashirama így is legyőzte őt. Anno Minato annyit ért el a Kyuubi ellen,h Narutóba pecsételte mielőtt meghalt. És az sem elfelejtendő,h a teleportot Tobirama fejelsztette ki és így nem lehet egyértelműen rámondani,h Minato gyorsabb, és az eddig látottak alapján sem nem dőlt még el. Ha a mangát nem olvasod, akkor majd meglátod,h az Uchihák nem voltak olyan erősnek, amilyennek az eleje óta bevannak állítva, legalábbis nem olyan erősek a Senjukkal szemben. Sztem Madara most lehet kb. Hashirama szintjén,h Kabuto visszahozta őt Hashirama erejével. És ez ugyancsak még a mangában volt szal SPOILER,h Madara könnyedén legyőzte mind az 5 jelenlegi kagét, majd az egyesített shinobi haderő se nagyon rúghatott labdába ellene és Tobi ellen. És időközben Tobi olyan erőre tett szert, amit eddig a sorozatban nem láthattunk.

Szal ha az először írt listámat szűkítenem kéne, akkor benne maradva a TOP4-ben (nem sorrendben) Naruto, Hashirama, Madara és Tobi.

2013. szept. 7. 21:59
 4/15 A kérdező kommentje:

Minato nem azert halt bele a kyuubival valo "harc" soran,mert olyan extrem lett volna a kyuubi,hanem mert amikor kushina meggyengult akkor ugyebar oda terdelt melle,es a kyuubi narutot akarta megolni,es odaugrott Minato ,hogy vedje.

Szerintem Minato boven megallna a helyet Hashirama es Madara ellen,akar Tobi ellen is,hiszen ugyebar a sebessegenek kulcsa a sajat sebessege + a teleport jutsuja volt.

Mint lathato volt amikor Bee testvere megtamadta akkor ugyebar mutattak,a sebesseget ,amikor megakarta utni ,par mm volt az arcatol boven meg pislogott (szoval sebesseg ),es amikor a kunai utan portalt akkor a levegoben megforgatta elegge gyorsan a kunai-t a levegobe,es amikor bee a hachibi farkaval odanyult akkor is a mp. tort resze alatt ratett egy pecsetet.

es konnyeden megtudta lepni tobit is amikor viszaemlekezes volt,ha ugymegtudja lepni akkor szilarditas soran egy moge dobott kunai vagy egy elozetes on megszilarditas soran tobira konnyeden tehetne egy pecsetet.

Szerintem boven meglepne mindenkit.

Mert Madara ugye nem ismerheti,Tobi meg egy szemleletesen ra dobott kunai elol kiter azzal,hogy atengedi magan,madara ellen sztem pedig eleg lenne ha a feje mellett eldobna

Nagyon kivancsi lennek egy Minato ,Naruto parosra,de ahogy Bee testvere is megmondta, az uj sarga villanas .Hisz naruto teleport jutsu nelkul hozta azt a sebesseget es szempillantas alatt kikerulest,es utanna moge jutast

2013. szept. 8. 08:51
 5/15 anonim ***** válasza:
Az egyáltalán nem volt akkora sebesség Narutótól, mint amilyenre Minato vagy Tobirama képes a teleporttal, de h ne becsüld le Tobit Kushina visszaemlékezése alapján: SPOILER!!! Tobi a 10farkú jinchurikije lett, egy támadással elintézte a Hashirama+Tobirama párost, majd Sarutobit és Minatót is, minden ninjutsu hatástalan ellene, az Edo Tensei-jel visszahozott embereket ha megsebzi azok nem regenerálódnak, és egyszerre harcol Naruto, Minato, Tobirama, Sasuke és a többi shinobi ellen. Egyedül Naruto tudja megsebezni mikor a sage modeban van, de abból meg pillanatok alatt felépül, és kimerülés nélkül egyszerre 4 bijuu bombát ereszt rájuk.
2013. szept. 8. 09:54
 6/15 anonim ***** válasza:
De ttől függetlenül persze,h Naruto majd legyőzi, elvégre ő a főszereplő.
2013. szept. 8. 10:40
 7/15 A kérdező kommentje:

Amúgy azon gondolkoztam,hogy mi lett a shukaku-val,hisz mostanság a (325-329.Rész között) nem lehetett látni a bijuu-k között,7 helyett csak 6 volt ott,az 1 dolog,hogy Gaara még él,de ugyebár Tobi irányít,így már nem lenne szükség sztem Gaara-ra ,illetve nem hiszem,hogy túl nagy gond lett volna egy másik Jinchuirikit szerezni.

Amúgy az nem tetszik nagyon eddig,hogy elvileg Tobi majd a 10 farkút összehozza,de ahoz ugyebár kell a hachibi és a kyuubi is ...

2013. szept. 8. 15:03
 8/15 anonim ***** válasza:

Gondolom a Shukakut direkt azért nem rakta bele a rajzoló a jelenlegi háborúba, mert a többi mind a jinchurikijével lett bemutatva, de Gaara még él és a Shukakut már amúgy is láthattuk harcolni.

A 10farkús dolog SPOILER:

KillerBee Sasuke ellen anno levágta egy csápját a Hachibinek és így szökött meg, szal Tobi így szerzett a Hachibi erejéből. Nemrég a háborúban, mikor Kinkakut vagy Ginkakut bezárták a tégelybe, akk azt Tobi ugye elvitte és így lett meg a Kyuubi chakrája. De így egy jóval gyengébb 10farkú hozott létre, mint amilyen az eredeti volt.

2013. szept. 8. 22:28
 9/15 A kérdező kommentje:

Csak azt nem értem,hogy jelenleg a shippuudenbe (329) miért nem a 10 farkúval (lightos verziójával) ment harcolni amikor bee-t és narutot elakarta kapni?

Mert lehet én vagyok egyszerű vagy csak nem jöttem még mindig rá,hogy a filmek nem logikusan vannak csinálva ilyen szempotból,hogy 6db (egy tized /bijuu erősségű) jincuirikivel támad 2 (egy tized/birtokló) jinchuiriki ellen.

Mert szerintem ,ha ugyebár 9 egészből van neki 7 egész és 2db mondjuk úgy alap (ami elég hogy 10 farkú legyen) bijuu-ja ,és abból lesz egy 10 farkúja ami 7 egész erejű bijuuval támad az jobb mint pár egységgel,mert összesítve bőven erősebbnek kell lenni.

2013. szept. 9. 13:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Mert az volt a terv,h tökéletesíti a 10farkút, azzal h megszerzi a teljes Hachibit és Kyuubit. A kis mennyyiségű chakra (Hachibi csápja és Kinkaku) csak vészmegoldásra volt. És mivel nem tudta megszerezni az említett 2 bijuut és türelmetlen volt, ezért inkább készített egy gyengébb 10farkút.
2013. szept. 9. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!