Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » PLS, Mi ez a film?

PLS, Mi ez a film?

Figyelt kérdés

kb. fél éve láttam a tv-ben, arról szólt, hogy egy csaj elmegy bébiszitterkedni egy családhoz és közben meglátogatja a barátnője, de amikor a barűtnő menne hazafelé, megöli őt egy sorozatgyilkos, aki aztán célba veszi a bébiszittert is és a csaj ide-oda rohangál a lakás és valami vendégház között, mert amikor a lakásban van, látja, hogy a vendégházban felkapcsolták a villanyt, de mire odaér, nincs ott senki, meg ha jól emlékszem, mindig hívogatja a lányt a telefonon is de nem szól bele a kagylóba, és amikor megjelenik a gyilkos és elkezdi üldözni, valahová elbújtatta a két gyereket, akikre vigyázott, ő pedig bebújt az udvaron lévő tóba, a híd alá és ott meglátta a pasas és kiráncigálta a vízből, meg akarta ölni de végül valahogy a csaj ölte meg a pasit és őt meg bevitték a kórházba és állandóan ilyen rémálmok gyötörték az eset miatt.

Valaki nem tudja, mi a címe ennek a filmnek?

2013. szept. 7. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Húúú,ezt ismerem... csk régen láttam,és nem vagyok biztos a címében. Próbálj rákeresni A Hívás vagy a Mobil néven.Nekem ezek ugrottak be,de sajna nagyon rég láttam és nem emlékszem rá.
2013. szept. 7. 12:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán az Ismeretlen hívás?
2013. szept. 7. 12:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, az Ismeretlen hívás volt az, köszönöm a válaszokat :))
2013. szept. 7. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is kb fél éve láttam :D
2013. szept. 8. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!