Mi ennek a filmnek a címe? Tartalom a leírásban.
Figyelt kérdés
Viszonylag régi lehet ez a film, régebben ment valahol: sci-fi annyi a lényege, hogy az embereket egy kisvárosban valahogy lemásolják az idegenek, de nem lesznek érzelmeik, a végére emlékszem igazán: volt egy lány és egy fiú+ a lány öccse, akit azt hitték, hogy megmentettek de az öcsike is ilyen másolat volt és meg akarta ölni őket de a végén kidobták a helikopterből... Tudom elég zavaros de jó lenne ha valakinek beugrana... :D2013. szept. 6. 21:49
1/3 anonim válasza:
Talán: Testrablók (Body Snatchers, 1994)
2/3 A kérdező kommentje:
Pff köszi valami rémlett de a testrablók támadását sikerült eddig mindig megtalálni és az nem ez :P
2013. szept. 6. 22:24
3/3 anonim válasza:
Akkor célszerűbb lenne arra rákeresni amit én megadtam, hátha az jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!