Olyan filmet keresek amit nem tudsz sírás nélkül végignézni?
Figyelt kérdés
A Hachiko és a Titanic c. filmek voltak azok amin sírtam de azóta sem kaptam ilyen szép és megható filmet.2013. szept. 3. 23:14
3/16 anonim válasza:
A kétszáz éves ember nekem is sírós volt. Ezen kívül amin még sírtam: Halálsoron, A rettenthetetlen, Út a vadonba, Holt költők társasága, A boldogság nyomában, Schindler listája, Sárkányszív, Oroszlánkirály:D
4/16 HalkHogen válasza:
Árvácska - aki ezen nem sír, annak nincsenek érzései
5/16 anonim válasza:
HalkHogen: Én csak a könyvet olvastam, de azt végigbőgtem :)
6/16 HalkHogen válasza:
Az élet nélkülem és a 21 gramm se rossz.
7/16 anonim válasza:
21 gramm
A jövő kezdete
Nevem: Sam
Schindler listája
Az élet szép
Az Árvácska tényleg megdöbbentő. Szívesen újraolvasnám, de egyszerűen nem merem, annyira lehangoló. Valamelyik nap adták a tv- ben, amikor rájöttem, hogy mit nézek, gyorsan elkapcsoltam. Ha tényleg sírni akarsz, ezt ajánlom. De ne számíts happy end- re.
8/16 anonim válasza:
Mesterséges érzelem (abszolút első helyen van)
Csak egy kis mennyország
Sült, zöld paradicsom
Az angol beteg
Bíborszín
Millió dolláros bébi
Acélmagnóliák
Színes fátyol
Philadelphia
Becéző szavak
Az élet szép
A suttogó
Anna és a király
Maszk (1985)
Édesek és mostohák
Nevem, Sam
Carla új élete
Mystic river
A jövő kezdete
Szerelmünk lapjai
Angyalok városa
10/16 HalkHogen válasza:
Tényleg, a Philadelphia meg az Édesek és mostohák is nagyon jó. Meg még eszembe jutott az Ébredések. Ezen is sír szerintem mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!