Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek ez ciki fiú létemre?

Hutkoszekreny kérdése:

Szerintetek ez ciki fiú létemre?

Figyelt kérdés
Szerintetek ciki hogy a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries)című sorozaton többször is sírva fakadtam 18/F létemre?

2013. aug. 28. 19:15
1 2
 11/18 Elenaa ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem ciki :) bár én egyik jelenetnél sem sírtam de nem ciki
2013. aug. 29. 21:51
 12/18 anonim válasza:
21 voltam mikor megneztem az Elfen Liedet es megkonnyeztem a veget, es le**m ki mit gondol, tedd azt te is
2013. szept. 4. 00:31
 13/18 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

Én legjobban akkor sírtam még régen, amikor Damon elmondta Elenának, hogy szereti aztán kitörölte az emlékezetéből. Aztán amikor Jenna meghalt, fú meg amikor Alaric meghalt, és Damon ott beszélt hozzá, na azon nagyon. Amikor Katherine visszaemlékezéseit mutatták emberként akkor is, meg amikor Damon még nem alakult át teljesen, és meg akart halni.

2013. szept. 4. 13:35
 14/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki! Egy csomó fiú bírja az ilyesmit, csak nem vallja be.. Emiatt ne érezd magad kellemetlenül! :) 17/L
2013. szept. 15. 14:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ciki, lányként mondom :D Én akkor sírtam amikor Alaric meghalt,és visszajött szellemként, miközben Damon a sírjánál volt és ivott, tulajdonképpen siratta. Amikor Rick mondta hogy 'I miss you too, buddy' vagy valami ilyesmi, na ekkor sírtam el magam.
2013. okt. 12. 23:04
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem sem ciki pedig én lány vagyok..annyi hogy érzékenyebb tipus vagy
2013. okt. 13. 17:02
 17/18 anonim ***** válasza:
én akkor sírtam,amikor alaric odadta Damonnnek a gyógyírt,és mondta neki hogy szerezze meg a lányt akit szeret(Elenát).:) ♥
2013. nov. 25. 18:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Egyébként én is Vampire Diaries fan vagyok.
2018. márc. 24. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!