Melyik sorozatot kezdjem el nézni? (lent felsorolva)
Figyelt kérdés
Glee
Született feleségek
Kínos (Awkward)
Gossip Girl
The Secret Circle
A válaszokat előre is köszi! :)
2013. aug. 26. 23:59
11/20 anonim válasza:
Gossip Girl!! (és ha ezt a 6 évadot befejezted, kezdd el nézni az Awkwardot) :)
12/20 anonim válasza:
(előző vagyok) másik nagy kedvencem a pretty little liars! ezt is ajánlom.
13/20 A kérdező kommentje:
A Pretty Little Liarst évek óta nézem, nekem is nagy kedvencem. :)
Ezen kívül: Vámpírnaplók, Teen Wolf, Így Jártam Anyátokkal, és ma óta a Született feleségek is. :)
Emellett elkezdem a Gossip Girlt, és ha ezzel a kettővel végeztem, végignézem a Kínost is. Köszi mindenkinek! Mentek a zöld mancsok.
Azért még írhattok, esetleg más sorozatokat is, a felsoroltakon kívül. :)
2013. aug. 30. 00:56
14/20 anonim válasza:
Miért nem írta senki a gleet?????????????????? a VILÁG LEGJOBB SOROZATA!!!:) nagyon ajánlom;)
15/20 Joola válasza:
Skins (UK) az egyik legjobb sorozat a világon! mindenképpen ajánlom, nagyon ott van!
16/20 anonim válasza:
nekem a TSC is nagyon tetszett , kár hogy abból csak 1 évad készült. de én azt is nagyon ajánlom:) a Gossip Girl-t meg egyszerűen imádom , 2 napja kezdtem el , de már kivégeztem az első évadot.:D ezeken kívül az Odaát-ot is nézem , azt is ajánlom , abból 8 évad van , nagyon jó.:)ha pedig valami vámpírosat is néznél , akkor pedig a True Blood-t.:)
18/20 anonim válasza:
én még a Tuti gimit (One Tree Hill) NAGYON ajánlom !!!
19/20 Lauraaaaa válasza:
Mindet néztem egy darabig :D
a glee fantasztikus. a született feleségek vicces :D a kínos jó. a gossip girl csajos de imádnivaló. a the secret circlenek csak 1 évada van,de nagyon tetszett *.* ajánlom még a pretty little liarst, a the originalst, a the carrie diariest. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!