Romantikus fantasy filmeket?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok mint pl az alkonyat, a lenyűgöző teremtmények, elátkozott ella, vér és csokoládé.
Elsősorban az olyanokat szeretem amiben misztikus teremtmények vannak. Pl.: boszorkány, vérfarkas, vámpír
2013. aug. 26. 17:46
3/7 anonim válasza:
A csontváros még ki sem jött. De az elzetesből ítélve jó vacak film lesz. A könyv viszont nagyon jó
4/7 anonim válasza:
Eleven testek:) /mondjuk még nem láttam,de az biztos h zombis:DD/
5/7 anonim válasza:
Hideaways:9Bár csak feliratosan tudod megnézni,nekem nagyon tetszett!Am az Eleven Testek nagyon jó:)
6/7 anonim válasza:
A csontvárost ne nézd meg!!! Olvasd el a könyvet, nagyon fog tetszeni! Ha utána nagyon meg akarod nézni, tőlem nézd, de a film nagyon rossz!!! BORZALMAS!
7/7 anonim válasza:
utobbi,egyetértek.a könyvet imádtam,a film pocsék volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!