Ajánlanátok egy olyan animét ami hasonlo az Angel Beats-hez? Valamilyen fantasy és romantikus kellene! (? )
Elfen Lied
Ano Hana
Mirai Nikki
Mnemosyne
Tasogare Otome x Amnseia
Gosick
Madoka
Suzumiya Haruhi
Hyouka
Shiki
Claymore
Oda Nobuna
Phantom: Requiem for the Phantom
első, plusz talán még a clannad
(mellesleg ok ,hogy a sao egy bukás, de az Angel Beats epic drámának azért erős lol)
*Spoiler*
Hát nekem a végén szorult el a torkom, amikor Sugou neki ment kirito-nak a való világban, és a SAO-s tapasztalatai alapján lefegyverezte. :D
*Spoiler*
Bocsi az offért, de ha valakinek nem tetszett attól még nem kell fikázni. Kérdező, ha még nem láttad volna akkor mindenképpen nézd meg és majd te eldöntöd, ne más véleményére hallgass. :D
Az átlag shounen szarságon szorult el a torkod ? Te se láttál még igazi drámát akkor ... de én konkrétan arra gondoltam amikor a sao belekezdett egy öniróniába .. Spoiler : Gyakorlatilag a végén a gyilkosból csináltak megmentőt .. 1 szerelmes pár együttlehet , de másik x ezer ember meg meghalhat ... hát ..
eleje jó volt az animének , az epic failok ellenére , de a 6-10.résztől és után kínszenvedés és az egész nagyon jó kezdés egy csalódásba fullad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!