Melyik ez dorama vagy koreai film?
A KBS World-ön láttam egy kis részt belőle, de nem volt időm végignézni, pedig érdekelne, de a címét nem tudom.
Amit láttam belőle:
Egy eléggé duci csaj vár a parkban egy srácra, aki randira hívta, de a srác nem megy el, és az eső is esni kezd, de a lány még órákig vár. Másnap a lány a munkahelyén odamegy ehhez a sráchoz, és megkérdezi, hogy miért nem ment el a randira, mire a srác azt mondja, hogy ő nem is hívta el.
Utána a lány meghallja, hogy a liftben róla és erről a srácról beszélget néhány munkatársa, és itt kiderül, hogy az egyik csaj hívta el a srác nevében a lányt, és éppen azon röhögnek, hogy milyen hülye volt a duci csaj, hogy azt hitte, hogy az a helyes srác randira hívta.
Később az anyja felhívja a lány, hogy hazafelé menjen el bevásárolni (az anyja keze el van törve), és a lány a vásárlás közben leül fagyizni. Miközben fagyizik, arra megz az anyukája és az anyja barátnője, és az anyja barátnője meglátja a lányt, és mindenféle ronda dolgokat mond róla, mert nem tudja, hogy az a barátnője lánya.
Ennyit láttam belőle, plusz még annyi infóm van, hogy a duci lány nevében talán van Ji vagy Jin... :D
Megtaláltam! A Love And War 2 egyik része volt (The War On Fat). Itt meg lehet nézni angol felirattal. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!