Tudnátok nekem írni olyan koreai dorama-t ami FENN VAN A NETEN, MAGYAR FELIRATTAL? (ráégetett felirattal)
már láttam neheny doramat (-heartstrings -playful kiss -boys over flowers -you're beautiful -hanazakari no kimitachi e -dream high1 -koizora -personal preference) valszineg kihagytam egy-kettot de mar egy ideje nem találok az elvarasaimnak megfelelo doramat ami fenn van a neten egetett felirattal.. csak annyi kell igazábol h a pasi jol nezzen ki ha lehet és romantikus legyen(ha a pasi nem is álompasi kibirom csak ne legyen csunya hisz már az edig látottak kozul is volt nem tokeletes kinézetu) és legyen humorors.
tudnátok nekem segiteni h irtok egy pár doramat ami szerintetek jo es romantikus es fenn van a neten? kerlek irjatok vagy linkeljetek bármi! :)
ha segitetek akkor elorre is koszon a rászánt idotoket! KOSZONOM (maiket láttam tdom h nem mind koreai johet japan is..)
extravagant challenge ? azt láttad? ha nem itt a linkje: [link]
Mondjuk ez nem koreai dorama, hanem taivani,de a szereplők koreaiak, japán nevekkel !!! xDDD
Szerintem nem fogsz ilyet találni mert csak nagyon kevés magyar feliratos doramát lehet megnézni onlne. Csak akkor tudnál doramákat nézni ha torrenttel letöltenéd őket és a feliratot :( de én régebben itt keresgéltem :) :
- You've fallen for me
- Hallom a hangod!! egy isten volt ez a dorama...
- City Hunter még feltöltés alatt, de eddig nagyon izgi
- Marry me Mary *-*
Egyébként a dream high-et hol nézted??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!