Tudnátok nekem írni olyan koreai dorama-t ami FENN VAN A NETEN, MAGYAR FELIRATTAL? (ráégetett felirattal)
már láttam neheny doramat (-heartstrings -playful kiss -boys over flowers -you're beautiful -hanazakari no kimitachi e -dream high1 -koizora -personal preference) valszineg kihagytam egy-kettot de mar egy ideje nem találok az elvarasaimnak megfelelo doramat ami fenn van a neten egetett felirattal.. csak annyi kell igazábol h a pasi jol nezzen ki ha lehet és romantikus legyen(ha a pasi nem is álompasi kibirom csak ne legyen csunya hisz már az edig látottak kozul is volt nem tokeletes kinézetu) és legyen humorors.
tudnátok nekem segiteni h irtok egy pár doramat ami szerintetek jo es romantikus es fenn van a neten? kerlek irjatok vagy linkeljetek bármi! :)
ha segitetek akkor elorre is koszon a rászánt idotoket! KOSZONOM (maiket láttam tdom h nem mind koreai johet japan is..)
playful kiss
sunshine angel
master's sun
why why love
nem tudom h ezeket láttd-e de nekem ezek a kedvenceim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!