Sándorjános kérdése:
Melyik volt életetek legmeghatározóbb, legjobb filmje?
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 19:24
12/18 anonim válasza:
13/18 A kérdező kommentje:
Úh tényleg az Ötödik pecsét :D számba sem vettem, amikor a kedvenc filmeimet mondtam, pedig a top 3-4 ben mindenképp ott van.
2013. aug. 25. 09:45
15/18 anonim válasza:
Forrest Gump és a Remény rabjai. ismered öket?
16/18 A kérdező kommentje:
Igen. A remény rabjaiban az a szép, hogy hihetetlen, de megtörténhet (hiszen csodák léteznek, már ha a főszereplő erőfeszítései nem is csodák, de az hogy ezekkel el is éri a célját, az már inkább). Mondjuk szerintem a végefele már egy hangyafaszányit nyálasra sikeredett.
A Forest Gump pedig pusztán elbűvölő, hogy a hihetetlenben lebegő hős miként keveredik bele annyi mindenbe, hogy az egy emberéletnek kevés, és ezzel a gyermekded világával milyen mély érzelmeket vált ki a nézőből. Ha nem lenne ilyen jópofa humora, ez is "nyálas" lenne, de így, csak a kalapomat tudom emelni az egész rendező, színész, kellékes, statisztagárda előtt.
2013. aug. 26. 00:32
17/18 anonim válasza:
Egy csodálatos elme
Kicsit lemaradtam már:2014 van se baj a film akkor remek mű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!