Melyik az a film, amit többször is megnézel és még mindig tetszik?
Nálam sok ilyen film van! Pl:
Vissza a jövőbe I.II.III. - rengetegszer láttam már mind a 3 részt, én imádom!
Karib-tenger kalózai - szintén imádom!
Z világháború - ez nemrég ment a mozikban, 2x láttam de nekem nagyon tetszik, megnézném még párszor!
Csúcsformában 1,2,3 - ez is jó, vicces, szeretem, bár ezt már azért kezdem unni, de tény, hogy rengetegszer láttam már :)
Taxi 1,2,3 - Szintén sokszor
Filmekből egyelőre most ennyi jutott eszembe, de biztos van még több. Egyébként sorozatokból pedig az Egy rém rendes családot bárhol bármikor bármennyiszer meg tudom nézni :))
Harry Potterek 1től a 7/2 ig
Harcosok klubja
Az összes Jason Statham film
Orvlövész
Ace Ventura -> szerintem ez örökzöld mindenkinél
Amerika Pite 1-2-3
Kalandférgek 1-2-3
Csúcshatás
nagyából ezeket bírtam megnézni másodszorra is vagy többször
Sorozat : Dexter, The Breaking Bad, Sopranos ( Maffiózók )
Nem volt kérdés, de láttam hogy előttem írták, és csak reklámozni tudom ezeket, mivel hihetetlen hogy egy egyszerűnek tűnő alapsztorival miket művelnek.
#ketteske voltam !
Donnie Darko,
Harcosok Klubja,
1408,
Gyűrűk Ura I-III.(bővített nagyonrendezői igenhssú változatok XD),
Stigmata
meg van egy rakat másik :)
Bud Spencer & Terence
Hill filmek. Már vagy 10 ezerszer láttam őket és egyszerüen nem tudom megunni!!!!!!!!! 17F
Én abszolút nem szeretek filmeket újranézni, akkor már inkább nézek valami újat ha filmezhetnékem van, de a Sebhelyesarcút, a Keresztapa I.-t, a Pillangóhatást, és a Terminátor I.-t nem bírom megunni. :)
Sorozatok közül pedig egyedül a Dexter és a Doctor Who (igaz, utóbbinál szelektálva) pár évadát néztem meg egynél többször.
Patyomkin páncélos
Salo, avagy Szodoma 120 napja
Éli az életét
Tokiói történet
Mechanikus narancs
Ezek mind olyanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!