Tudtok ehhez hasonló zenéket? Mármint ami ilyen pörgősebb, és fülbemászó a dallama. Ami először nem tetszik, de ha többször újrahallgatod megtetszik.
pl mint ez: http://www.youtube.com/watch?v=r6TwzSGYycM
Ja és koreai legyen
Hát ez ízléstől is függ!
Amúgy ritkán hallgat olyat az ember amit nem szeret... De mint a Rádio van olyan szám amit nem szeretsz de már annyiszor hallod hogy már elkezded élvezni :P
Igazából ez a legutálatosabb zenei stílusoddal is megteheted.
Én Rockot hallgatok
Sok a fülbemászó pörgősebb dallamok, de vannak benne lassú számok is :D
Ha érdekel mondok párat!
Mondjuk nem koreai de legalább érted miről szól :D
(angol vagy magyar) de ha tudsz Korea-iul akkor bocs...
Avenged Sevenfold - little piece of heaven
vagy Dear God, Lost de igazából (számomra) mindne számuk fülbemászó!
Depresszió - Lázadj fel, Aki érdekel, Tűzön és vízen át, Adj még édes álmokat stb. ebből is sok van
Shinedown - 45, Simple man, Call me, Some day, What a shame stb. itt is sok van :D
Buckcherry - Everything, Dreams (itt is sok van, őszintén mindet szeretem a kedvenc rock előadóimtól)
Nickelback - Save me, Fly, Just for, Never again (itt is mind igazából nincs érteme sorolgatni hallgasd meg őket :D)
Taking Down - Close your eyes, take me away (nincs szok számuk de mind ütős)
Linkin park - Breaking The Habit (nekik is sok best van)
Na egyenlőre ennyi... Mindjárt hozom a japán együtteseket :P
Chemistry - Period, brotherhood
Hát igazából animéknek a számai ezek amiket régebben hallgattam.
Szóval Death Note-nak vannak még jó számai az Full Metal Alchemist-nek, One Piece most nincs kedvem megnézni a zeneszerzői bocs ha érdekel nézz utánuk de mindnek fülbemászó dallama van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!