Szerintetek meghalt Balázs a Barátok köztben?
Figyelt kérdés
Szerintem nem,valszeg amnéziás lesz vagy elbujdos.A Zsófi-Zsolt páros szerintem már az elején kitervelték,hogy így verik át Mikit.Hogy szerelmes legyen Zsófiba és akkor egy jó nagyot belerughassanak.Összeesküdtek Miki ellen.A verés is lehet,hogy színjáték volt.Szerintetek?2013. aug. 22. 10:01
11/20 anonim válasza:
A fenébe,NE legyen új Balázs!!!!Az ő karaktere sztem pótolhatatlan!Akkor inkább utazzon el,vagy ilyesmi...miért szállt ki Aradi??? 😭😭😭
12/20 A kérdező kommentje:
Amúgy ja,mostanság Aradi játszott az egyik legjobban.#6 Onnan veszem,ha a szereplőválogatás szeptember közepén lesz,az új színész munkába áll szept. végén,dec.-jan.-ban kerül adásba,mert a BK előre van forgatva kb.3 hónappal.;)
2013. aug. 24. 07:54
13/20 A kérdező kommentje:
Illetve bocsánat,#10
2013. aug. 24. 11:41
15/20 Stidda válasza:
Szerintem bújkál valahol,mert rovázik attól hogy ráverik a balhét a ledőlt fal miatt...
16/20 A kérdező kommentje:
Persze,a kocsiban is olyan fejet vágott,mint nyuszi a bokorban,mikor a vadász elől bujdos...:D
2013. okt. 3. 14:54
17/20 anonim válasza:
remélem , hogy "meghalt" a kis nyálhuszár!:)
18/20 anonim válasza:
most is bújkált a bokor mögött :DDDDDDDDD
19/20 A kérdező kommentje:
Jézusom,él és Aradi játssza a karakterét..:DD [link] Azt kamuzta,hogy Londonba megy,a kis k×cs×g...:DD
2013. okt. 12. 07:50
20/20 anonim válasza:
Minek emelted ki, ha már megvan a válasz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!