Szerintetek kit szúrt le Gülsah? (szulejmánba)
Figyelt kérdés
Szerintem biztos nem Hürremet. Lehet hogy Gülnihalt? de az is elég fura hogy minden hang nélkül teleszúrta,azért az ilyenre fel lehet kelni. :o2013. aug. 21. 23:30
2/9 anonim válasza:
Pont most írtam ki egy ugyanilyen kérdést... :D
3/9 anonim válasza:
Gülşah Hürremnek vélve rátámad Gülnihalra, aki kis híján belehal sérülésébe. Ezek után Gülşah Mahidevranhoz siet elújságolni a történteket, aki hála helyett félholtra vereti a szolgáját. Megindul a nyomozás, a keresés a tettes után, mert Hürrem biztosra veszi, hogy őt akarták meggyilkolni. Nigar Gülşaht kifaggatva megtudja, mi történt valójában, majd ezt kihasználva megzsarolja Mahidevrant.
4/9 A kérdező kommentje:
most kicsit utána néztem és tényleg Gülnihalt, de hogy nem kel fel valaki több késszúrásra?
2013. aug. 21. 23:36
5/9 anonim válasza:
nem tudom biztosan .szerintem sem Hürremet.
Am nemigen szeretem ezt a gülsahot.
6/9 anonim válasza:
Az nem lehet h a sérüléstől elájult v ilyesmi?
7/9 A kérdező kommentje:
az is lehet, de később a Gülsah átáll a Hürrem mellé, mert Mahidevrán megvereti emiatt...
2013. aug. 22. 13:56
8/9 anonim válasza:
Gülnihalt szúrta le, de nem lesz semmi baja.
9/9 anonim válasza:
Gülnihal felépül és elhagyja a palotát Hürrem kérésére!:) Gülsha sajnos sokáig lesz még benne a sorozatban, és valóban Hürrem mellé áll. Aztán majd együtt fognak gonoszkodni!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!