Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek kit szúrt le...

Szerintetek kit szúrt le Gülsah? (szulejmánba)

Figyelt kérdés
Szerintem biztos nem Hürremet. Lehet hogy Gülnihalt? de az is elég fura hogy minden hang nélkül teleszúrta,azért az ilyenre fel lehet kelni. :o

2013. aug. 21. 23:30
 1/9 anonim válasza:
Szerintem Gülnihalt!!! :)
2013. aug. 21. 23:32
 2/9 anonim válasza:
Pont most írtam ki egy ugyanilyen kérdést... :D
2013. aug. 21. 23:33
 3/9 anonim válasza:
80%
Gülşah Hürremnek vélve rátámad Gülnihalra, aki kis híján belehal sérülésébe. Ezek után Gülşah Mahidevranhoz siet elújságolni a történteket, aki hála helyett félholtra vereti a szolgáját. Megindul a nyomozás, a keresés a tettes után, mert Hürrem biztosra veszi, hogy őt akarták meggyilkolni. Nigar Gülşaht kifaggatva megtudja, mi történt valójában, majd ezt kihasználva megzsarolja Mahidevrant.
2013. aug. 21. 23:36
 4/9 A kérdező kommentje:
most kicsit utána néztem és tényleg Gülnihalt, de hogy nem kel fel valaki több késszúrásra?
2013. aug. 21. 23:36
 5/9 anonim ***** válasza:

nem tudom biztosan .szerintem sem Hürremet.

Am nemigen szeretem ezt a gülsahot.

2013. aug. 22. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Az nem lehet h a sérüléstől elájult v ilyesmi?
2013. aug. 22. 11:23
 7/9 A kérdező kommentje:
az is lehet, de később a Gülsah átáll a Hürrem mellé, mert Mahidevrán megvereti emiatt...
2013. aug. 22. 13:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Gülnihalt szúrta le, de nem lesz semmi baja.
2013. aug. 22. 17:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Gülnihal felépül és elhagyja a palotát Hürrem kérésére!:) Gülsha sajnos sokáig lesz még benne a sorozatban, és valóban Hürrem mellé áll. Aztán majd együtt fognak gonoszkodni!:)
2013. aug. 23. 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!