Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca 4. évad! Mi fog...

Trónok harca 4. évad! Mi fog beleférni szerintetek?

Figyelt kérdés

Elméletileg egy könyv egy évad. De még csak a 3 könyv felénél jár a sorozat. Ennek az évadnak kell lennie a legjobbnak. Ebben is reménykedem. De olyan sok minden történik h félek összecsapják.

A vadak elleni csata,a Martellek,a Greyjoyok. Az esküvőről,a párbajról és a háború lecsengéséről még nem is beszélve.

2013. aug. 21. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Első pár rész:

Fal ostroma, Stannis megékrezik, Ygritte meghal, megkezdődik a parancsnok választás.

Királyvárnál megérkeznek a Martellek, Joff meghal, Sansa lelép.

Balon meghal, megkezdik a királyválasztót. (Yarát esetleg az egyik bácsikája viszi vissza.)

Az évad közepe felé:

Arya és Sandor is a Völgyben van. Lannister katonák megsebzik a Vérebet, Arya elhagyja (pont elkerülik egymást Sansával esetleg) és 7. rész körül elindul Braavosba.

Jaime Sansa után küldi Brienne-t és vele megy Pod is.

8. rész:

Párbaj, Oberyn halála, Shae és Tywin halála is.

9.rész:

Meeren ostroma

10.rész:

Jon lesz a parancsnok, de Stannis közli vele, hogy Deres uráva is teheti. (Samék elindulnak délre.)

Lysa repülése.

Cersei felgyújtja a Segítő Tornyát. És még valami őrült jelenet vele.

Tyrion Pentosban lyukad ki, közlik vele, hogy van még egy Targ. örökös.

Branék megérkeznek már Hidegkézzel a zöldlátóhoz.

Utolsó jelenet:

Kőszív űrnő.

2013. aug. 21. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:

*Nem űrnő, hanem úrnő. xD

És természetesen minden marad az, ami. Tehát kb. 9. részben Dany száműzi Joraht. (Esetleg már ott lesz a sokkoló jelenet, a nemesek keresztrefeszítése. Vagy csak a 10. rész elején.) Azután eldönti, hogy marad uralkodni/ill. talán elzárja a sárkányait.

2013. aug. 21. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Először is nem ártana SPOILER-t rakni...mert sokan nem olvassák a könyveket.

1. válaszoló! Te konkrétan leírtad az egész ciklust:)

SPOILER

A Greyjoy királyválasztó gyűlés biztosan nem lesz benne, mivel senkit nem castingoltak a szerepekre.

Az eddigi castingok, valamint a hátralévő események tudatában szerintem rendesen meg lesznek kavarva a cselekmények. Sok lesz benne a "töltelék". Pl. Asha/Yara sosem indult el Theon-ért...Most el fog. Valszeg kapunk még jócskán Ramsay vs. Theon jelenetet.

Meglesz a Fal ostroma. Szerintem az évad közepe felé érkezik meg Stannis. A Falnál az lesz a "zárás", hogy Jon megkapja a parancsnoki címet.

Királyvárban meghal Joffrey, valamint Oberyn is.

Dany Meeren-ig eljut, de nem lesz semmilyen komolyabb történés vele.

Arya és a Véreb elkalandozgatnak.

És Kőszívet is be kell hozni.

Szerintem nagyjából ennyi.

Martin jelenlegi írási tempóját és a nézettséget figyelembe véve...Totál felesleges siettetnie az HBO-nak a cselekményt, hiszen kasszasiker a sorozat. Arról meg felesleges álmodozni, hogy a sorozat elspoilerezi a könyveket...:)

Szerintem még bőven van 2, de akár 3 évad a sorozatban addig, míg utolérik a jelenlegi csúcsot, tehát a Dance végét.

SPOILER VÉGE

2013. aug. 21. 15:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Sokkal több volt benne, mint a könyv fele. Sztem azzal lesz vége,h Tywin meghal.
2013. aug. 22. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, bár nem vagyok benne biztos, hogy 7 évadosra tervezik a sorozatot, ergo ha 7 könyv van, akkor valahol be kell érni a könyveket a sorozatnak...valahol több mint egy könyvet kell belesűríteni egy évadba. Amennyiben ez tényleg így van, úgy csak remélni lehet h ennek nem az lesz a vége h egy csomó mindent kivágnak.
2013. aug. 22. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztos több évad lesz, mint 7. A következő 2 évben elkészül 2 évad, és lehet várni olyan 3 évet míg kijön a következő könyv. Nem hiszem,h addig szünetelni akar az HBO, úgyh sztem most nem fognak annyi mindent kivágni és több évadot csinálnak.
2013. aug. 23. 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem beletszik a 3. könyv végét és kotyvasztanak valamit a 4. és az 5. elejéből, mert ezek ugyebár szereplők szerint vannak kettéosztva, és nem hinném, hogy hanyagolnák Jont, Danyt és Tyriont egy fél évadig.
2013. aug. 23. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Erre én is gondoltam, hogy nem biztos h a negyedik könyvet leforgatják, aztán az ötödiket... Hanem párhuzamosan a kettőt, hiszen a két könyv is párhuzamosan halad, és aki nem olvasta a könyveket, annak így érthetőbb lenne a sorozat szerintem.
2013. aug. 24. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!