Ki látta már a Dexter 8. évad 8. részét?
Férjem kicsit le van maradva, még a 6. évad elején jár és már nagyon bosszant, hogy nincs kivel beszélni róla, találgatni, megvitetni az új évadot:)
Szóval ha valaki már itt tart érdekelne az eddigi vélemény, találgatás az utolsó 4 részt illetően, stb.
Főleg az foglalkoztat most, hogy ki a fene lehet az agysebész (természetesen :) ) meg hasonlók.Szóval írjon aki már itt tart:)
Annyira tudtam, h az uccsó 2 percbe belesűrítenek csomó sokkoló dolgot, h hihetetlen :)))
Nem tudom, elvileg fog benne játszani a Liev Schreiber is, nem tudom még melyik részben bukkan fel, nekem ő tökéletes lenne pl főgonosznak, mármint az agysebésznek.De hogy a film szempontjából ki ő, kinek a kije az komoly fejtörést okoz.Szerintem még a doktornőről is derülnek majd ki érdekességek.
Most amin filózok, h aki kinyírta a kissrácot a végén az honnan tudott annyi mindent, miért akarta ráverni a szomszéd csaj meggyilkolását stb...gondolom azt akarta, h Dexter nyírja ki a gyereket, nem hiába csempészte a csaj körme alá a vérét...ez nem jött be...most ugye a magánnyomozó is folytatja a nyomozást Hannah ügyében, a csaj meg itt maradt Dexterrel...Deb úgy fest visszamegy zsarunak...eléggé bonyolódik a szitu és már csak 4 rész.Te mire jutottál?
Nekem Joey nagyon gyanús Cassie meg esetleg a kissrác megölésében, és biztos, hogy Dr.Vogelnek is lesz még szennyese kiterítve.
Hannah-nak viszont nagyon örülök, és valamilyen szinten Debnek és a főnökének is szurkolok. Amugy az a pasi szerintem rá fog jönni Dexter(ék) titkára.
Jaja, Joey-on én is erősen filózok, de valahogy nehéz elképzelni, hogy agyonverjen valakit...a sz..rkavarást még kinézem belőle, de egy ilyen részletesen eltervezett és véghezvitt gyilkosságot nem.
Oké, érdekében áll ráverni egy gyilkosságot a srácra (vagy többet), hisz ha bebizonyítja akkor ő lesz a jó nyomozó, stb.
De nézzük végig: valaki agyonverte Cassie-t.Ez a valaki közben megrongálta Zach kocsiját, hogy a vérét elrejthesse a csaj körme alá és ráterelődjön a gyanú (és érezhető, hogy tudta, hogy Dexter fogja megtalálni a vért, emiatt gondolom számított rá, hogy kinyírja a srácotami ugye nem jött be).
Tehát valainek az volt a célja, hogy a kissrác meghaljon.
Nem jött be a terv, ő maga nyírta hát ki...az agysebész módszerével.
Adódik a kérdés, hogy miért?Mi vizet kavarhatott volna nála Zach?Kevesen tudnak Dex sötét életéről, őket ki is lőhetjük szerintem.
Tehát az a lehetőség, hogy tudta és nem akarta, h Dex kiképezze a kissrácot, itt megdőlt.
Az is lehet, h Zach fenyegetést jelentett rá nézve, tehát ismernie kellett a srácot, ahogy Dextert és Dr. Vogelt is, hisz ő az agysebész aki Zach felbukkanása előtt is szívatta agyba-főbe Vogelt, aztán már Dextert is.
Megfordult bennem valaki Zach családjából (esetleg az apja?Róla nem tudunk egyelőre sokat, bárki lehet).
Gyanús még Cassie pasija is.
Látta már Zach-et, gyanús is lehetett neki akár, jó alany arra, ha ő vmiért agyonveri a csajt rákenje a kissrácra.
Itt se találok a miértre magyarázatot, de nem is tudom őt elképzelni az agysebésznek (bár anno a nyúzóról se gondoltam volna a 3. évadban, h ő lesz az) :D
Lehet sáros a pasi, de nem, nem hiszem, h ő lenne.
Roppant gyanús Masuka lányának a felbukkanása is, biztosra veszem, hogy okoz még meglepetést...talán valakinek segít vagy nem tudom...
Még mindig affelé hajlok, hogy a Liev Schreiber lesz a főgonosz ha méltóztatik már felbukkanni végre, de, hogy sokan sárosak és sok emberről derül ki ez-az az tuti.
Igen, szerintem is rá fog jönni a Deb (most még) főnöke, hogy mi van Dexterékkel.
Viszont az sem kizárt, h pont Batista fog rájönni.
Pont mert ő eddig nem sok vizet kavart, viszont a legutóbbi emlékem a LaGuerta halála utánról, hogy nála vannak a cuccai amiket NEM dobott ki, vagyis ott kell legyen a meghatalmazás is, hogy ellenőrizheti a Deb és Dex telefonjait, hol jártak anno mikor a világvége gyilkos "felgyújtotta magát"....Ha ezt valahogy észreveszi és felkelti a gyanúját....6 évadon keresztül SENKI nem tudott Dexről semmit és nem is gyanakodott rá (aki igen az meghalt-Dokes, Lila, Migel, Laguerta...)
Aztán megtudta Deb, Hannah, Vogel, Zach....utóbbi már halott.Viszont túl sokan tudnak már Dexről mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!