Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek melyek a top kedvenc...

Kinek melyek a top kedvenc filmjei?

Figyelt kérdés

Nemrégiben összeállítottam egy listát, a személyes kedvenceimről az IMDb honlapján: [link] (ABC sorrendben vannak a filmek)

Kíváncsi vagyok másoknak melyek voltak a legemlékezetesebb filmek az életében. Nem, nem várom el, hogy 200 filmet felsoroljon nekem valaki. :D

2013. aug. 20. 11:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Jajj de butus, ha már ilyen jellemrajzábrázolás közben vagy egy kést Freud,Jung,Ferenczi is ficcenhetne közben, és szerintem, tökéletesen értem az alkotásokat sőt, há a generációm tizedennyire értené csak már jobb világ lenne ez, és nem SZJG-n és társain szocializálódna mindenki. Amúgy meg, ez tipikusan az megint, hogy nekem nem kell semmit bizonygatnom itt, ha te így gondolod gondold így, támadj személyt nyugodtan, bár itt elvileg filmes listákról lett volna szó, de hát hogy is várhatnám el, hogy egyesek arról vitázzanak ami a vita tárgya.
2013. aug. 21. 23:29
 12/21 anonim ***** válasza:

Szubejtivitáshoz meg annyit, hogy linkelj már egy listát ahol ez a tíz film top50-ben benne van kérlek.

A legjobb szót meg csakis a westerneknél használtam, és semmi másnál, azért Sundance,Stagecoach,Searchers stb.

2013. aug. 21. 23:32
 13/21 A kérdező kommentje:

Pontosan. Nincs szükség arra, hogy bárki bármit bizonygasson. - de ha ragaszkodsz hozzá, parancsolj: [link] Ha jól látom, benne van az első 50-ben keresztapa 1-2, a jó, a rossz és a csúf, a volt egyszer egy v.., terminátor 2. Nem mintha bármit is számítana.

A listákon meg nincs mit vitatkozni. Nem lesz az egyik lista jobb a másiknál, csak mert tartalmaz olyan elemeket, amit a másik nem. Mellesleg a stílus miatt reagáltam úgy, ahogy.

2013. aug. 22. 00:18
 14/21 anonim ***** válasza:

A listát az én 10 filmemre értettem, hogy nem kritikusok és művészfilmek tömkelege, ezek a filmek személyesen is kötődnek hozzám amikor először néztem a Patyomkint 17 évesen csak ámultam előtte általában ritkán néztem régi (1890-1930) filmeket, a Tokiói történet is csodás, M is hangulata van a filmnek és a többi is. Max Ophülst is érdemes megnézni, van akik szerint nem is mérhető hozzá más, és tény hogy bitang jó csak kb. beszerezhetetlen na mind1.

És én azt sem mondtam, hogy az én listám jobb akármitől, csak megjegyeztem, hogy a tiéd kicsit túl amerikai film centrikus, és mivel szubjektív lista oké, de ha láttál volna Bergman,Godard,Truffaut,de Sica v mittomén mi filmeket, akkor lehet azok beférhettek volna 1-2 akciófilm helyére.

Ugyanakkor olykor jobban meg kell őrizni a hidegvéred ezt minden bizonnyal te is tudod. Továbbá hirdetem, hogy a Jeune & jolie és a La vie d'Adele is látható lesz magyar mozikban.

2013. aug. 22. 00:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Itt van megint ez a sznob hülyegyerek. Szerencsére az arányod bizonygatja, hogy nincs igazad.
2013. aug. 22. 00:57
 16/21 anonim ***** válasza:
az 50 tudod mekkora kihívás pont felesre kihozni? amúgy ezen az oldalon annyit számít ám az arány hogy ihaj, aki meg a sznob szót így használja, hát na a többit tudjuk írtál már jó sok egyszerűt
2013. aug. 22. 01:05
 17/21 A kérdező kommentje:

Az, hogy nincs a listán még nem jelenti azt, hogy nem is láttam az adott filmet/filmeket. A legtöbbnek el is ismerem a filmművészeti értékét, de attól még nem szerettem meg őket. Azért akad pár film és rendező, ami és aki tagadhatatlanul beírta magát a történelembe. Gondolok itt például rájuk: Sidney Lumet, Kubrick, Woody Allen, Francis Coppola, Milos Forman, Akira Kurosawa, Andrei Tarkovsky, Hitchcock.

Az meg, hogy mik szerepelnek pl az általam linkelt listán, szerintem teljesen irreleváns. (Ha jól látom, az általad felsorolt filmek nagy része sem szerepel rajta. De lehet csak nem vettem észre. Késő van)

2013. aug. 22. 23:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Reméltem nem kell megmagyaráznom, de amikor azt írtad, hogy amiket én írtam vagyis "idehánytam" művészfilmek meg kritikusok kedvencei, azok az én kedvenceim is és jelentenek nekem vmit, mert ha megnézed IMDB top250 vagy akárhol sosem lesz ez 10 a top 10 helyén, ezért mondtam, nem a te listádra gondoltam.
2013. aug. 22. 23:15
 19/21 A kérdező kommentje:
Tudod mit? Zárjuk ezt le. Se időm, se kedvem ehhez. Felesleges ezt túlragozni, más az ízlésünk és az értékrendünk. Ennyi.
2013. aug. 22. 23:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Pedig a te javadat szolgálom :( ,csak neked akarok jót.
2013. aug. 23. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!