Yaoisok! Ki a kedvenc ukétok és miért?
Sekaiichi Hatsukoi, Onodera Ritsu, hogy miért szeretem.......nem is tudom, olyan kis édes, cuki amikor ellenkezik, meg amikor elpirul egy adott helyzet miatt :D De magát a személyiségét is nagyon szeretem :)
Meg még nagyon szeretem a Koisuru boukunból tatsumi souichit, azért mert neki is tetszik a személyisége és az amiket mondani vagy tenni tud :D édes amikor próbál ellenállni, de gy is tudjuk mi lesz a vége :D
Ha jobban belegondolok, régen én is szerettem Onodera Ritsu-t... De idővel kezdtem egyre jobban és jobban elpártolni tőle. A manga már unalmas, mindig ugyanaz történik, és Onodera annyira ostoba, hogy már nagyon a határokat feszegeti. Nem értem, hogy lehet valaki ennyire naiv, buta.
Na de nem kritizálni akartam az első válaszolót, természetesen mindenkinek megvan a saját véleménye. :D Tatsumi Souichi-vel én is egyetértek valamennyire, bár elég makacs, de neki valamiért jól áll neki. Ezen kívül nagyon szeretem a Puchitto Hajiketa c. mangából Ashitakát, mert ő eredetileg seme, csak a drágalátos "ellenfele" picit alulra kényszeríti. :P És ha már itt tartunk, van egy hasonló karakter, mégpedig Kyouichi a Kyuuso wa Cheese no Yume o Miru című mangából. Ő is amolyan seme is, uke is, mondjuk úgy, hogy "seke". :DDD Na szóval én speciel csípem a férfias ukékat, akik kicsit tsunderék is, nem adják meg magukat könnyen, de azért végül mégis alul maradnak. :)
Izumi a love stagéből xd
De szeretem a Free! Iwatobi swim club - ból Harukát is, mint uke :3 Rin meg a seme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!