Ti mit bírtok annyira Klausban?
Mármint az Amerikai Faterban?
Én szeretem, de azért nem hinném, hogy túl sok embernek lenne a kedvence. Bár én a német akcentusát és a beszólásait bírom :)
Német akcentus??? Brit.
Egyébként JoMo-t bírom Klausban. Ő az a tipikus rossz fiú. És persze a története megható, senki sem szerette, ő volt mindig a fekete bárány. Így még azt is meg lehet érteni, hogy ilyen szörnyűségeket tesz, nem akarja, hogy újra megbántsák. És persze Klaroline. :)
1. vagyok
Igen, én írtam is, hogy az Amerikai Faterben lévő Klausra gondolok. Ezek szerint nyilván másik filmben vagy sorozatban is van (ami nem meglepő).
Csak annyira nem értem, hogy a kérdésben miért nem jelöli meg a kérdező, hogy melyik sorozatról van szó, mert nyilván van egy csomó másik helyen is Klaus.
Bocsi, hogy én nem a kérdésre válaszolok:) Na jó, akkor arra is, a rajzait, meg ahogy néha sikerül levennie a lábáról Caroline-t az a stílus:)
Másik:) Légyszi, Fannal, ne írd már így, ilyen nevű szereplő nincsen: "Klaroline" Szerintem Caroline-ra gondoltál:)
És igen, kérdező, lehet, hogy valaki nem nézi meg a kulcsszavakat, szóval az elsőnek rányomtam egy zöldet:) Fannal 1. kommentjét kivéve mindre adtam:) Övé másodikra is, mert oda nem írt ilyet, hogy "Klaroline"
:D:D:D
Nem, nem Caroline-ra gondoltam, letudom írni a neveket, ilyen hibát nem ejtenék SOHA, főleg nem ezekkel a szereplőkkel. Utálom, ha valaki nem normálisan írja le neveket. A Klaroline-t a Niklaus+Caroline fanok rakták össze így, ez ugyan olyan mint a Delena(Damon+Elena), vagy a Mabekah(Matt és Rebekah). Szóval nyugodtan írom így. És Klaroline fan vagyok.(Bár ennek betesz majd sajna a The Originals.)
Ja igen a TO: Meglátszik, hogy tényleg sokan bírják Klaus/Ősöket, még egy külön sorozat is lett nekik. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!