Ijesztő a Pretty Little Liars? (Csinos Kis Hazudozók)
Figyelt kérdés
Eddig csak az első évadot láttam de sok embertől hallottam, hogy nagyon félelmetes. Később (az 1. évad után) ijesztőbb lesz a történet? Eddig nem volt semmi bajom :)2013. aug. 18. 19:08
1/9 anonim válasza:
Hát ez attól függ, hogy te mennyire bírod az ilyet. Én elég beszari vagyok :D és nekem volt olyan, hogy alig mertem lemenni pisilni éjszaka, miután megnéztem egy részt :D :D
2/9 A kérdező kommentje:
Én is ijedősnek gondolom magam, de mindjárt befejezem az első évadot és nincs semmi bajom. Azt nem tudom, hogy később milyen lesz.
2013. aug. 18. 20:19
3/9 Dreamer_L válasza:
én már a 4.évadnál tartok,de szerintem nem ijesztő!:) talán a 2.évad vége fele, 3.évadban lesz egy kis ijesztő, de semmi extra!:)
4/9 A kérdező kommentje:
köszi :))
2013. aug. 18. 23:42
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem ijesztőek. Néha hátborzongató, de félelemetesnek nem mondanám.
És sajna így negyedik évadra már jóformán az sem félelmetes, aminek pedig annak kellene lennie :/
6/9 anonim válasza:
Hát én eléggé ijedős vagyok.. szóval nekem az, de egyszerűen nem tudom abbahagyni. Most fejeztem be az 1. évadot.. és hét a 22. epizódnál a templomban ami volt Ian-nel..hát nekem az már gázos.
7/9 anonim válasza:
Annyira nem ijesztőek a részek, de van olyan ami igen pl a haloween-i részek, legalábbis nekem. Velem is volt már olyan h este kicsit féltem, de annyira szeretem h nem birom abba hagyni.. :D Egyszerűen fantasztikus sorozat :)
8/9 anonim válasza:
szerintem egyeltalán nem ijesztő. van pár rész ami kicsit sötétebb és vannak benne olyanok amik kissé horrorisztikusak. de ez egy drámasorozat, nincs tele ilyenkekkel. én 13 fölött ajánlom, én is akkor kezdtem el nézni és nagyon tetszett. én csak ajánlani tudom, és ne félj fosni nem fogsz a sorozattoól :)
9/9 anonim válasza:
legjobb sorozat és szerintem egyaltalan nem ijeszto csak vannak benne izgi és váratlan jelenetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!