[ZHC]Zsoca kérdése:
Tudtok rohad ijesztő horrort?
Figyelt kérdés
Olyan kellene amitől tuti nem fogok tudni aludni és minden perce ijesztő ! :)2013. aug. 12. 12:17
1/7 anonim válasza:
Én nagy horror fan vagyok és már kevés az olyan ami megijeszt, már jó pár éve nem láttam olyat amitől nem tudok aludni. Persze az ilyen trancsírozósokat nem csípem. Most néztem egyet még csak feliratosan lehet megnézni, az a címe, hogy The conjuring. Tetszett nagyon meg is ijedtem párszor, de még mindig jót aludtam utána :D Mondjuk ha este egyedül sötétbe nézed az még nagyban rátesz a hatásra.:)
3/7 anonim válasza:
Hát esetleg az Egy kés filozófiája ott minden perc nyomasztó és nem szép látvány, és meg is történt, ugyanakkor ami filmen van az még bőven nem minden.
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok:Bloody Mary is jó,az olyan sikítós,véres,hirtelen előugrós film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!