Az alábbi filmek mennyire lennének nekem ijesztőek?
Figyelt kérdés
Lassan 13 vagyok. Az én korom szerint, szerintetek 0-tól, 10-ig milyen ijesztőek lennének nekem az alábbi filmek ?
Bloody Mary
Árnykép
Rémségek háza.
2013. aug. 3. 17:49
1/10 A kérdező kommentje:
nem jön válasz.
2013. aug. 3. 18:05
2/10 anonim válasza:
Néztél már bármilyen hasonló filmet?
3/10 A kérdező kommentje:
Eden Lake
Kör 2
Amytiville-i horror
Ezeket láttm.
2013. aug. 3. 18:34
4/10 anonim válasza:
13 évesen egyiket sem ajánlom, az Árnyképet és az Amityville-i horrort azért nem mert azok elég sok rémálmot és álmatlan éjszakát okozhatnak, a Bloody Maryn meg unatkozni fogsz.
5/10 A kérdező kommentje:
Az Amityvilli-i horrort úgy értettem hogy már láttam. De köszi.
2013. aug. 5. 09:19
6/10 anonim válasza:
Az Árnyképet nem nagyon ajánlom,tegnap volt a tv-ben, és szó szerint a takaró alól kikukucskálva néztem a feléig,aztán már annyira sok és nehéz volt nekem, hogy inkább kikapcsoltam és aludtam..pedig én jóval idősebb vagyok mint te.
7/10 A kérdező kommentje:
Na én megnéztem :) Szerintem az Árnykép nem olyan durva.
2013. aug. 5. 14:04
8/10 anonim válasza:
Amityville-i horror helyett Rémségek házát akartam írni.
9/10 A kérdező kommentje:
Jah.
2013. aug. 5. 22:02
10/10 Libor13 válasza:
Sinistert nézd meg, nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!