Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmet láttam?

Melyik filmet láttam?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt láttam egy filmet ami érdekelne, de már nem emlékszem a címére. Úgy kezdődik, h egy hapsi egy bokorból fegyverrel a kezében figyel egy zsarut és annak a kisfiát, akik egy körhintán ülnek. A fickó le akarja lőni a rendőrt, de végül a gyereket találja el. Sok év múlva a rendőrnek már van egy kamasz lánya is, mikor megbízatást kap, h derítse ki, mire készül az előbbi bűnöző és az öccse. Az öcs éppen börtönben van, ezért a rendőrnek a báty szerepében kell beépülnie a oda, hogy leleplezze a tervüket. Ezért csapdába csalja a lövöldözős pasit és vállalja, hogy az ő arcával megy be a sittre. Közben viszont a kábult pasas az ő arcát kapja meg, ezért a zsarunak vissza kell szereznie tőle a saját életét.

Ötletek a címre?

2013. aug. 17. 17:15
 1/2 HalkHogen ***** válasza:
Ál/Arc
2013. aug. 17. 17:28
 2/2 A kérdező kommentje:

Az túl "új". :)

De köszi, mert amikor rákerestem, megtaláltam az eredeti filmet.

2013. aug. 17. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!