Mit szóltok ahhoz, hogy Johnny Depp felhagy a filmezéssel?
A Karib tenger kalózai 5. részének elméletileg az előkészületei elkezdődtek, és decemberben, vagy jövő év januárjában indul a forgatás.
Azt nyilatkozta régebben, hogy még 2-3 filmben tuti benne lenne, mint Jack Sparrow Kapitány.
Mégis, most azt mondta, hogy felhagy a filmezéssel, de nem azonnal, viszont az elkövetkező 10 évet tutui nem fogja végig kamerák előtt tölteni.
Sajnálnám, mert szerintem nagyszerű színész, és a Jack Sparrow-os szerepei beégették magukat a Hollywood-i filmtörténelembe.
Ti mit gondoltok?
25/f
Tíz éve zokogtam volna ha egy ilyen hír hallatán, ma megvonom a vállam. Talán csak a Rumnaplót szerettem tőle az utóbbi időben.
A Karib tenger széria és az a tény, hogy bármilyen hulladék szerepet bevállal Tim Burton kedvéért nagyon visszavetette a karrierjét, legalábbis az én szememben. Persze a bankszámláján nem ez látszik.
Nagy kár, mert 10-15 éve a talán legígéretesebb fiatal színész volt, talán csak Edward Norton volt azonos szinten.
Mindenesetre titkon még mindig reménykedek, hogy visszakaphatjuk a régi Depp-et, akinek olyan filmeket köszönhetünk mint:
-Félelem és reszketés Las Vegasban
-Donnie Brasco
-Halott ember
-Betépve
-Ollókezű Edward
-Don Juan de Marco
-Ed Wood
-Csokoládé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!