Werew kérdése:
Johnny Depp vagy Simon Baker?
Figyelt kérdés
Kit szerettek jobban?2013. júl. 20. 20:38
1/11 anonim válasza:
Johnny Deppnek sok jó filmet köszönhetünk, bár az utóbbi 10 évben nem nagyon tudott értékelhetőt lerakni az asztalra, hacsak nem a Rumnaplót. Simon Baker egy senkiházi B sorozat színész. Kettejük közül egyértelműen Depp a favorit. Hogy is lehetne más?
-Félelem és reszketés Las Vegasban
-Donnie Brasco
-Halott ember
-Betépve
-Ollókezű Edward
-Rumnapló
-Álmos völgy legendája
-Csokoládé
-Kilencedik kapu
-Don Juan de Marco
-Ed Wood
2/11 anonim válasza:
igaz a legtöbb filmjét nem szeretem, de Johnny Depp a ma élő egyik legjobb színész. Simon Bakert is bírom, de messze nincs Depp szintjén.
3/11 anonim válasza:
Egyértelműen Johnny Depp! Nem láttam minden filmjét, de ahhoz eleget, hogy tudjam, sokkal előrébb van, mint Simon Baker.
5/11 A kérdező kommentje:
Színészet terén én is Johnny Deppre voksolok.. :) De Simon Bakernek van egy olyan kisugárzása, amit nem lehet utánozni, megőrülnek érte a lányok. :)
2013. júl. 22. 12:07
6/11 anonim válasza:
szerintem ezt kar volt kerdezni, Johnny messze előtte van :D
8/11 anonim válasza:
Johnny Depp szerintem is a ma élő egyik legjobb színész...viszont Simon Baker-nek olyan a kisugárzása...de ettől függetlenül Johnny Depp szerintem jobb színész:)
9/11 anonim válasza:
"Simon Baker egy senkiházi B sorozat színész"
kilöklek a 3.-ról !!!:DDD
Amúgy szerintem is Johnny Depp,de Simon Baker kisugárzása *______* (+Mentalista a kedvenc sorozatom<3:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!