Az Internátus sorozatban mikor lesz vége Amelia és Markos románcának?
Figyelt kérdés
Már nagyon unom, hogy egy öreg nő (TANÁR!) és egy diák ott csókolozik meg romantikázik.
Most tartok a 3. évad 7. részénél é kb 2 része vannak együtt titokban. Meddig fog még tartani?
Mikor lesz már vége ennek a 'szerelemnek'?
Hamar?
2013. aug. 15. 20:53
1/2 anonim válasza:
Öreg nő?:) Szegény Amelia szerintem 30 sincs. Vagy az neked öreg? Akkor te meg egy takonypóc, éretlen csitri.
Amúgy elég hamar vége van, de szerintem már túl vagy rajta.
2/2 anonim válasza:
Én most tartok itt. Szerintem is undorító, nem öreg egy 35 éves nő (35 év körüli, nem 30 és ki is néz simán 35-nek), de egy diákhoz igen, értem mire gondol a kérdező. Szerintem a való életben is undorító, ha ekkora korkülönbség van, hogy az anyja/apja lehetne, nemhogy tanár-diák viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!