Internátus! Korrekt befejezést kapott?
Kérlek szépen titeket, ne áruljátok el a végét, mert még csak a 3. évadnál tartok. Csak arra lennék kiváncsi, hogy le lett rendesen zárva a vége? Minden titok kiderült?
Mert egy másik spanyol sorozatban a Bárkában ( El Barco) teljesen összecsapták a végét, mert túl hamar kellet befejzni a sorozatot a nézők csökkenése miatt. Elapkodott lett nagyon,az Internátusnak jó a vége?
Kiderül minden titok?
Nem tudom, érdekel-e még a válasz, de azért leírom.
Az utolsó részre szinte semmi megfejtetlen titok nem maradt, az már mind ki derült. A 7. évad egy az egyben akciókkal, nagyon meglepő fordulatokkal van tele, a legutolsó rész főleg. Egyáltalán nem lett összecsapva, a legtöbb dolog váratlanul derült ki, ami szerintem jó. Mellesleg tanulság is van benne, illetve szomorú és vidám rész is van benne... De a legutolsó rész összességében akció aztán a vége megható. :3 Nem tudom, azóta mennyit haladtál, a 3. évadja az utána lévőkhöz képest 'unalmas'. :)
Egyébként mindenkinek ajánlom, sokkal, de sokkal jobb, mint azok a sorozatok, amiket mindenki ismer (régen én is azokat néztem). Csak az a baj, hogy ha befejezted, akkor olyan üres lesz az életeeeeed. :c :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!