Hasonló filmek a Fűrészhez?
"A fűrész kettő. Meg például a fűrész 3."
Ez aztán vicces volt, csak kár, hogy nem igaz. Míg a fűrész egy kamaradráma egy érdekes felvetéssel és csattanóval, a többi rész csak és kizárólag céltalan öldöklésről és kínzásról szól. Igazi semmirekellő B filmek.
Lehet, hogy témájában hasonló, de egy teljesen más hangulatú, dinamikájú és tartalmú.
A fűrész többi része inkább hasonlít a Motel című hulladékoz, mint a széria első részéhez.
Ülj le fiam, 1-es!
Kocka 3.
(Csak most tudtam meg az egyik kérdésből, hogy a Kocka című filmnek van harmadik része is.)
,,Lehet, hogy témájában hasonló, de egy teljesen más hangulatú, dinamikájú és tartalmú.
A fűrész többi része inkább hasonlít a Motel című hulladékoz, mint a széria első részéhez.
Ülj le fiam, 1-es!"
De senkit sem érdekel a te nézőpontod. A kérdés arra vonatkozott, hogy: ,,Olyanokra gondolok ahol az embert saját akaratán kivúl vitték valahova és az életéjért kell küzdeni."
Ennek meg megfelel amit én írtam, te fogyatékkal élő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!