Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti is várjátok a Batman VS...

Ti is várjátok a Batman VS Superman című filmet?

Figyelt kérdés
Ha az eredeti szereplőkkel forgatnák szerintem akkor zseniális film lehetne!

2013. aug. 12. 12:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
miért vs? ahogy elnéztem mind a két filmet, mind a kettő a megtestesül jóság, nem gonosz egyik sem, olyan konfliktust meg hogy vs- legyen a következménye ... amúgy ez a vs honnan jön? miért kéne nekik egymás ellen harcolni?
2013. aug. 12. 14:37
 2/20 anonim ***** válasza:
mellesleg LOL, mert olyan mint kriptonit már nem létezik, legalább is a legújabb superman filmben láthattuk hogy nincs. így viszont az örök kérdés megválaszolt hogy ki nyerne ha egymás ellen fordulnának. :D
2013. aug. 12. 14:51
 3/20 anonim ***** válasza:
Emlékeim szerint nem versus lesz, csak egy probléma megoldását máshogy képzelik el. Batman karaktere még sötétebb lesz. Lehet nála belefér már a gyilkosság. Míg Superman még mindig képtelen lesz ölni. Viszont erős rókabőr szaga van, hiszen szépen befejezték a trilógiát. Remélhetőleg nem folytatásnak tekintik majd, mint a Marvelnél. Mert ott egy világban történt minden, és egymásra épültek valamelyest a történetek. Magát a filmet megnézem, ha már a többit láttam. És remélem Wonderwomen jó bögyös lesz az Igazság Ligájában.
2013. aug. 12. 16:09
 4/20 anonim ***** válasza:
és lehetséges hogy robin is szerepelni fog?( batman 3 ban a rendőr gyerek)
2013. aug. 12. 17:13
 5/20 anonim ***** válasza:
zseniális? ez is egy olyan film lesz aminek elég a trailerét megnézni...vagy még azt se, zseniális? az nem itt kezdődik hanem pl. Max Ophülsnél.
2013. aug. 12. 20:44
 6/20 A kérdező kommentje:

Valóban kérdéseket vet fel, hogy két pozitív hős min tud összekapni, illetve a kriptonit hiánya szintén, de hát majd meglátjuk.

A Felemelkedés noha lezárásnak indult, de mivel Batman élt és virult a végén és minden feltétel adott maradt a tevékenykedéséhez így mégsem zárt le semmit (ennek akár örülünk, akár nem, de így van).

Robin felbukkanása tényleg jó kis színfolt lehetne.

#5 Az hogy a filmek zsenialitása hol kezdődik az teljes mértékben szubjektív. Számomra zseniális volt A Sötét Lovag és a Bosszúállók is, a legjobb filmek, amiket valaha láttam, az én ízlésem ilyen, más emberé nyilván egészen különböző, de ez teljesen rendjén van. Nem vagyunk egyformák.

2013. aug. 12. 21:44
 7/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha a Batman Trilógia meg a Bosszúállók a két legjobb film amit láttál akkor ott személyes ízléstől függetlenül érdekes helyzet van.
2013. aug. 12. 21:47
 8/20 A kérdező kommentje:

"személyes ízléstől függetlenül" - Ez értelmezhetetlen, hiszen, az hogy mik a kedvenc filmjeim kizárólag a személyes ízlésemtől függnek.

Milyen érdekes helyzetre gondolsz?

De mielőtt válaszolnál, kérlek mond, hogy nem a szubjektív ízlésem miatt akarsz belémkötni!

2013. aug. 12. 22:54
 9/20 anonim ***** válasza:
Teljes mértékig irreleváns a szubjektív ízlésed...itt arról van szó hogy te zseniális filmnek provizionálsz egy profitorientált látványfilmet, de ez még hagyján, na de az a kijelentés, hogy te, életed során a két legjobb film amit láttál a Batman-trilógia jó ez 3 meg a Bosszúállók volt, az egyrészt szegényes ízlésről és filmes műveletlenségről tanúskodik.
2013. aug. 12. 23:31
 10/20 A kérdező kommentje:

Azzal kezdeném, hogy én aztán semmilyen "Batman-trilógiát" nem említettem. A Sötét Lovag című filmről beszéltem kizárólag, tanulj meg olvasni.

A személyes ízlésem hogy lenne irreleváns, hiszen kizárólag amiatt támadtál nekem!?

"filmes műveletlenség"? Elolvasom egy film tartalmát, megnézem a trailerét és ha szimpatikus akkor megnézem, ha nem, akkor nem. Ezzel együtt számos filmet láttam már, sokféle műfajból és meg nem tudom magyarázni miért, de nekem mindigis a szuperhős mozik voltak a kedvenceim, de hogy ettől műveletlen, avagy szegényes ízlésvilágú ember lennék azt igazán nem gondolom.

Utóirat : A szegényes ízlésvilág és a filmes műveletlenség igen fajsúlyos diagnózis duója nem megállapítható pusztán egy személy kedvenc filmjéből, szóval javaslom neked, hogy óvatosabban dobálózz ilyen kijelentésekkel.

Így a végére még eszembe jutott, hogy ha neked csak az a problémád (bár fel nem fogom mily okból), hogy azt mondottam volt, hogy " a legjobb filmek, amiket valaha láttam", akkor még mielőtt tíz oldalon keresztül jelképes máglyahalálra ítélnél emiatt közlöm, hogy ez csupán szinonímája annak, hogy a "kedvenceim".

2013. aug. 13. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!