Ti is várjátok a Batman VS Superman című filmet?
Valóban kérdéseket vet fel, hogy két pozitív hős min tud összekapni, illetve a kriptonit hiánya szintén, de hát majd meglátjuk.
A Felemelkedés noha lezárásnak indult, de mivel Batman élt és virult a végén és minden feltétel adott maradt a tevékenykedéséhez így mégsem zárt le semmit (ennek akár örülünk, akár nem, de így van).
Robin felbukkanása tényleg jó kis színfolt lehetne.
#5 Az hogy a filmek zsenialitása hol kezdődik az teljes mértékben szubjektív. Számomra zseniális volt A Sötét Lovag és a Bosszúállók is, a legjobb filmek, amiket valaha láttam, az én ízlésem ilyen, más emberé nyilván egészen különböző, de ez teljesen rendjén van. Nem vagyunk egyformák.
"személyes ízléstől függetlenül" - Ez értelmezhetetlen, hiszen, az hogy mik a kedvenc filmjeim kizárólag a személyes ízlésemtől függnek.
Milyen érdekes helyzetre gondolsz?
De mielőtt válaszolnál, kérlek mond, hogy nem a szubjektív ízlésem miatt akarsz belémkötni!
Azzal kezdeném, hogy én aztán semmilyen "Batman-trilógiát" nem említettem. A Sötét Lovag című filmről beszéltem kizárólag, tanulj meg olvasni.
A személyes ízlésem hogy lenne irreleváns, hiszen kizárólag amiatt támadtál nekem!?
"filmes műveletlenség"? Elolvasom egy film tartalmát, megnézem a trailerét és ha szimpatikus akkor megnézem, ha nem, akkor nem. Ezzel együtt számos filmet láttam már, sokféle műfajból és meg nem tudom magyarázni miért, de nekem mindigis a szuperhős mozik voltak a kedvenceim, de hogy ettől műveletlen, avagy szegényes ízlésvilágú ember lennék azt igazán nem gondolom.
Utóirat : A szegényes ízlésvilág és a filmes műveletlenség igen fajsúlyos diagnózis duója nem megállapítható pusztán egy személy kedvenc filmjéből, szóval javaslom neked, hogy óvatosabban dobálózz ilyen kijelentésekkel.
Így a végére még eszembe jutott, hogy ha neked csak az a problémád (bár fel nem fogom mily okból), hogy azt mondottam volt, hogy " a legjobb filmek, amiket valaha láttam", akkor még mielőtt tíz oldalon keresztül jelképes máglyahalálra ítélnél emiatt közlöm, hogy ez csupán szinonímája annak, hogy a "kedvenceim".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!