Ki lesz a valide ha Szulejmán anya meghal?
Figyelt kérdés
Megnéztem pár részt előre törökül,de nem nagyon értettem.
A lényeg az hogy Szulejmán anya meghal.Ki lesz a valide?
Hürrem csak akkor lehet ha az ő gyereke fog uralkodni.Vagy Mahidevran mert ő a trónörökös anya?
Egyébként azt is láttam hogy a későbbi részekben mindig ott lesz Szulejmán eddig ismeretlen testvére,lehet hogy ő lesz az ?
2013. aug. 12. 11:21
1/5 anonim válasza:
Hürrem lesz a második évad végén
2/5 anonim válasza:
én is úgy tudtam, h hürrem lesz de olvastam hogy hürrem előtt mahidevran lesz mert a szokások szerint ő az első szülött fiu anyja de utánna a szulejmán nem tudom mit csinál vagy mit nem hürrem lesz a valide. én így tudom
3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes én is így tudtam egyébként csak teljesen logikátlan. Mahidevran azért mert a fia még nem uralkodik Hürrem azért mert szintén nem uralkodik a fia ráadásul nem is övé az elsőszülött.De ha így nézzük akkor nagyobb esélye van Mahidevrannak.Erre már nagyon kiváncsi vagyok.
Köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 14. 18:18
4/5 anonim válasza:
Kedves kérdező! Hürrem lesz a Válide. A Válide nem csak a szultán anyja, hanem a hárem feje is. Attól hogy meghal egy Válide, attól szükség van egy másikra. De ha kérdésed van írj komit.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat így már tiszta a kép :)
2013. aug. 20. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!