Valaki észrevette azt a fura alakot a Hancockban?
Figyelt kérdés
Néztem a filmet és kb olyan 1. óra 12. perc és 13. perc között felbukkan egy kb 2 méteres vagy magasabb alak ammi mintha valamilyen robot lehet (vagy talán kiborg annyi biztos hogy emberre hasonlított és két lábon járt meg volt két keze) aminek semmi keresnivalója ebben a filmben mert a történethez semmi köze nem lehet meg se előtte se utána nem láttam sehol, de utánakerestem és sehol sem találtam semmit arról a fura alakról, viszont kíváncsivá tett hogy vajon mi lehet az. Ti esetleg nem tudtok róla valamit vagy netán megmarad rejtélynek ez a fura szerzet? :D2013. aug. 11. 21:53
1/9 anonim válasza:
Most, hogy ezt így olvastam, lekaptam a polcról és megnéztem 1 óra 10-től pár percet és nem fedeztem fel semmit.
Pontosan hol kéne keresnem?
2/9 A kérdező kommentje:
én Ncoreról töltöttem le ott pontosan a 1. óra 12. perc 50. másodpercében bukkant fel. és azután miután Hancockot körülveszi az a 3 tornádó. és valakik kiabálják hogy " MENEKÜLJÜNK!!! FUTÁS!!" és szinte rögtön ezután de csak pár másodpercre tűnik fel
2013. aug. 11. 22:32
3/9 anonim válasza:
A DVD vágatlan változatának 1 óra 8 perc 56 másodpercénél tényleg ott van valami xD
Ez minimum 3 méter magas, elég érdekes.
4/9 A kérdező kommentje:
De komoly mi a rák lehet ez? xD szerintem csak a rendező poénból belerakott egy ilyen aranytojást (nemtom mi ennek a valódi megnevezése) vagy csak egy teljesen ésszerű magyarázat hogy egy földönkívülinek fontos dolga akadt és nem akart kerülni ezért lazán a forgatás közepén átsétált xDD
2013. aug. 11. 22:50
5/9 anonim válasza:
Meg van!
Ez egy fickó gólyalábakon, legalábbis az io9.com cikke szerint, akit befedtek hínárral és néhány plusz dollárért csinálja xD
Azt olvasom, hogy egy évvel a Hancock bemutatása előtt a fickó hencegett is, hogy egy nagy nyári moziban lesz cameoja, de senki nem hitt neki :D
7/9 A kérdező kommentje:
am beteg xD
elküldenéd azt a linket amiben ez a cikk van? :D
2013. aug. 11. 23:00
8/9 anonim válasza:
Naja, de jó poén azt meg kell hagyni xD
9/9 A kérdező kommentje:
Marha jó poén xDD :D
kösz :D
2013. aug. 11. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!