Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Segíteni tudtok? Nem tudom a...

KoviiEszter kérdése:

Segíteni tudtok? Nem tudom a film címét. Aki látta, vagy tudja ki játszik benne, esetleg a címét is tudja, az írjon legyen szíves! Egy szereplő neve is elég! :

Figyelt kérdés

Egy-két éve láttam egy filmet, azt sem tudom hol. Ilyen Kör feelingű volt..még a színe is. Egy nő a kislányával valami szigetre, vagy tengerparti hegyvidékes sziklás helyre (nem tudom már) mentek. ott volt egy ház, mellette egy fészer. egy férfi élt ott egyedül(valószínűleg a kislány apja, a nő volt férje). a háztól kb. 50 méterre egy kb. 100 méteres szakadék, és lent tenger hullámzott hatalmas sziklákkal..semmi más.

egyszer ha jól emlékszem a kislány a parton játszott,(valahol le lehetett menni a vízhez) és eltűnt. mindenki azt hitte, hogy a kislány a vízbe fulladt.. valami olyasmi is volt benne, hogy kecske, vagy nem tudom milyen állat csorda a vízbe ugrott a magasból..valamiért..ez valamit jelentett..és az anya kereste a kislányt. Bement abba a fészerbe, és itt olyanra emlékszem, hogy ez vagy gondolták, vagy nem tudom, h a kislány fejére tettek valamit amigel átfúrták. de ez nem történt meg. A film vége valahogy úgy volt, hogy kiderült, hogy nem is a kislány a halott, hanem az anya. mert a végén mikor meglett a kislány akkor az anyuka futott oda hozzá, de nem tudta megölelni, mert ő maga volt szellem.. és az apja is ott volt..kb. ennyire emlékszek belőle.. apával és anyával keressük ezt a filmet, mert meg szeretnénk nézni..valószínűleg pszichothriller film.

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!! :)

2013. aug. 10. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez A Múlt Titka c. film lehet

[link]

2013. aug. 10. 22:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, azt hittem sosem lesz meg!! már régóta kerestem! nagyon hálás vagyok!! :)
2013. aug. 11. 09:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segítettem :)
2013. aug. 11. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!