Az lopásnak számít, ha több filmből is annyira megkedveltem egy (vagy több) szereplőt, hogy valahogy emléket akarok állítani az emlékére, és mivel rengeteg ötletem van a könyvíráshoz, ezeket a szereplőket szeretném felhasználni a történetemhez?
Két storym is lenne. Csak az a gond, hogy az egyik így szólna:
Van három lány: Natasa, Marion és Tina. Egy suliba járnak, de nem ismerik egymást. Aztán valahogy kiderül, hogy az egyik főpapnő, Lucrezia három lányának leszármazottai, és a varázserejük miatt össze kell fogniuk. Ebben segítségükre van Tina nagyija, Erika. Így jön egy szintén varázserővel rendelkező 30-as, 40-es férfi, Rolf, akir Erika hív a lányok kiképzésére. Erika tudja Rolf nagy titkát: Szerelmes volt Tina anyjába, Rozáliába, de ő valahogy meghalt. De aztán Tinába is szerelmes lesz, és a lány viszonozza az érzést. Sok idő múltán Tina és Rolf összeházasodnak, és gyerekük születik. Persze nem lesz benne varázspálca, meg ilyenek, hanem inkább a természetet irányítják. Úgy éreztem, Rolf tökéletes Perselus Piton szerepére. Nagyon hasonlít a Harry Potterre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!