Ma szakítottam a barátnőmmel mondanátok valami jó romantikus filmet estére? Sírni akarok
Vicc nélkül
Szerelmünk lapjai,
Utóirat;szeretlek
...de nem értem miért akarsz sírni, akkor nézzél valami jó vígjátékot, és ne halj bele az önsajnálatba
Szegény, ne bántsátok már! Attól még, hogy mostanában a "férfiak" soha sem sírnak, és mindig kőkemények..? Ő nem ilyen.. Na és? Ez nem "szánalmas". Ő se robotok, basszus! -_-
Amúgy, kedves kérdező: Annie Hall, Szerelmünk lapjai, Az élet szép, Az elítélt özvegy, Benjamin Button különös élete
Ne sírj, legalább is ne sokáig. :))
L/16
Hű, most ez mély pont volt nekem.
Mindjárt én is elbőgöm magam. Sírunk együtt?
Igazán síróst?
Hááát Édes november, Angyalok városa?
"Szegény, ne bántsátok már! Attól még, hogy mostanában a "férfiak" soha sem sírnak, és mindig kőkemények..? Ő nem ilyen.. Na és? Ez nem "szánalmas". Ő se robotok, basszus! -_-
Amúgy, kedves kérdező: Annie Hall, Szerelmünk lapjai, Az élet szép, Az elítélt özvegy, Benjamin Button különös élete
Ne sírj, legalább is ne sokáig. :))
L/16"
jaj jaj, szegény kérdező! mi lesz most!!??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!