Ma szakítottam a barátnőmmel mondanátok valami jó romantikus filmet estére? Sírni akarok
Szomorú vasárnap
(Ein Lied von Liebe und Tod, 1999)
Most jó
Az utolsó dal
Impossible
Hallgass a szívedre
Titanic
Moulin Rouge
Ha ilyen b*zis vagy, akkor nem is csodálkozom.
Amúgy azzal semmi gond sincsen, ha egy férfi sír, mert én sem bírnám visszatartani, ha meghalna a gyerekem például. De az, hogy elválsz egy lánytól, és itt nyavalyogsz romantikus filmért, hogy sírhass, az nagyon gáz. Ha szerelmi bánatom volt akármikor, akkor szomorú voltam, és tele voltam tehetetlen dühvel, nem volt kedvem semmit sem csinálni. És szerintem minden normális férfi így van ezzel, nem pedig úgy, hogy leül nyálas filmet nézni, és fagyit majszol meg bőg.
Amúgy elmondom neked, hogy semmit sem segítenek a filmek... Nem tereli el ilyenkor az ember gondolatát semmi, szóval unnád a filmet.
Na de ajánlok én neked romantikus filmet. Nézd meg Lars von Trier Antikrisztusát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!