Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A "Squidward's Suicide" c....

A "Squidward's Suicide" c. SpongyaBob epizód létezik?

Figyelt kérdés
Creepypasta-n olvastam róla, és eléggé felkeltette az érdeklődésemet. Van valaki aki már látta?

2013. aug. 10. 00:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha a creepypasta-n olvastad, akkor láthattad is, ugyanis ott a videó is. Egyébként meg fent van youtube-on. (De azért remélem tisztában vagy vele hogy a a creepypasta-n nincsenek true story-k, nem kell komolyan venni)
2013. aug. 11. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:
62%

Létezik, de nem ajánlom, ha nem töltötted be a 18-at. Ha meg betöltötted, akkor csak egyszer nézd meg!

Írd be a Google-ba hogy Tunyacsáp öngyilkossága vagy Squidward's Suicide, és akkor látni fogod a videót. Viszont nem fogsz tőle aludni egy pár hónapig.

2015. aug. 28. 23:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. Én is láttam már. Azt azért nem mondom, hogy nem tudtam tőle aludni pár hónapig, mert azért ANNYIRA nem volt ijesztő. Creepy volt, persze, de azért még tudtam aludni.
2017. szept. 26. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!