A "Squidward's Suicide" c. SpongyaBob epizód létezik?
Figyelt kérdés
Creepypasta-n olvastam róla, és eléggé felkeltette az érdeklődésemet. Van valaki aki már látta?2013. aug. 10. 00:20
1/3 anonim válasza:
Ha a creepypasta-n olvastad, akkor láthattad is, ugyanis ott a videó is. Egyébként meg fent van youtube-on. (De azért remélem tisztában vagy vele hogy a a creepypasta-n nincsenek true story-k, nem kell komolyan venni)
2/3 anonim válasza:
Létezik, de nem ajánlom, ha nem töltötted be a 18-at. Ha meg betöltötted, akkor csak egyszer nézd meg!
Írd be a Google-ba hogy Tunyacsáp öngyilkossága vagy Squidward's Suicide, és akkor látni fogod a videót. Viszont nem fogsz tőle aludni egy pár hónapig.
3/3 anonim válasza:
Létezik. Én is láttam már. Azt azért nem mondom, hogy nem tudtam tőle aludni pár hónapig, mert azért ANNYIRA nem volt ijesztő. Creepy volt, persze, de azért még tudtam aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!