Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dr. Csontból Dr. Brennan...

Dr. Csontból Dr. Brennan milyen fajta antropológus? Úgy hallottam tobb féle antropologus is létezik Dr. Brennan?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam többféle antropológus is létezik Dr.Brennan? És mi kell hozzá, hogy olyan antropológus legyek?

2013. aug. 4. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Bűnügyi antropológus,de ilyet ha jól tudom nem tanítanak nálunk csak kulturális antropológiát.
2013. aug. 4. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kétféle van, azt hiszem: fizikai és kulturális. Kulturálist nálunk is tanítanak, ez inkább a viselkedésformákra vonatkozik, Brennan sokszor mondja hogy: "antropológiai értelemben..." az a kulturálisra vonatkozik. ő fizikai antropológus. Csak a beosztása bűnügyi antropológus.
2013. aug. 5. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Brennan alapból kultúrális, hiszen a filmben még Booth előtt ókori tetemekkel foglalkozott. Azt itt is tanulhatsz, bár egy film miatt nem tartom jó ötletnek. Boothal pedig ugye bűnügyi antropológus . A filmben mindig törvényszéki antropológusnak mondja magát, ami a legpontosabb jellemzés.
2013. aug. 7. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!